busecik Yoctopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Şubat 2023 #1 CrafRise'a üye olurken CAPTCHA kutusunu işaretlemelisin diyor ama o kutucuk ben de görünmüyor. Son düzenleme: 15 Şubat 2023
luxain Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 81 15 Şubat 2023 #2 Herhangi bir uzantı engel oluyor olabilir veya tarayıcı önbelleğini temizleyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS busecik Yoctopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Şubat 2023 #3 luxain dedi: Herhangi bir uzantı engel oluyor olabilir veya tarayıcı önbelleğini temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka cihazdan denedim olmadı. Başka tarayıcıdan da denedim o da olmadı. Artı 0 Eksi
luxain dedi: Herhangi bir uzantı engel oluyor olabilir veya tarayıcı önbelleğini temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka cihazdan denedim olmadı. Başka tarayıcıdan da denedim o da olmadı.
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 15 Şubat 2023 #4 busecik dedi: CrafRise'a üye olurken CAPTCHA kutusunu işaretlemelisin diyor ama o kutucuk ben de görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Craftr1se'da sorun var şuan captcha gözükmüyor gözükse de işaretlesen de kabul etmiyor. Hep açamazsınız şuan Artı 0 Eksi
busecik dedi: CrafRise'a üye olurken CAPTCHA kutusunu işaretlemelisin diyor ama o kutucuk ben de görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Craftr1se'da sorun var şuan captcha gözükmüyor gözükse de işaretlesen de kabul etmiyor. Hep açamazsınız şuan
luxain Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 81 15 Şubat 2023 #5 aspenaX dedi: Craftr1se'da sorun var şuan captcha gözükmüyor gözükse de işaretlesen de kabul etmiyor. Hep açamazsınız şuan Genişletmek için tıkla... Sırf denemek için kayıt oldum fakat bir sorunla karşılaşmadım. busecik dedi: Başka cihazdan denedim olmadı. Başka tarayıcıdan da denedim o da olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den kayıt oldum. Oradan deneyebilir misin? Artı 0 Eksi
aspenaX dedi: Craftr1se'da sorun var şuan captcha gözükmüyor gözükse de işaretlesen de kabul etmiyor. Hep açamazsınız şuan Genişletmek için tıkla... Sırf denemek için kayıt oldum fakat bir sorunla karşılaşmadım. busecik dedi: Başka cihazdan denedim olmadı. Başka tarayıcıdan da denedim o da olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den kayıt oldum. Oradan deneyebilir misin?
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 15 Şubat 2023 #6 luxain dedi: Sırf denemek için kayıt oldum fakat bir sorunla karşılaşmadım. Microsoft Edge'den kayıt oldum. Oradan deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İlk kez siteye girdiğiniz için CAPTCHA istemediğinden dolayıdır. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
luxain dedi: Sırf denemek için kayıt oldum fakat bir sorunla karşılaşmadım. Microsoft Edge'den kayıt oldum. Oradan deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İlk kez siteye girdiğiniz için CAPTCHA istemediğinden dolayıdır.
luxain Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 81 15 Şubat 2023 #7 aspenaX dedi: İlk kez siteye girdiğiniz için CAPTCHA istemediğinden dolayıdır. Genişletmek için tıkla... İstedi. Artı 0 Eksi
aspenaX dedi: İlk kez siteye girdiğiniz için CAPTCHA istemediğinden dolayıdır. Genişletmek için tıkla... İstedi.
aspenaX Hectopat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 1.115 Çözümler 33 15 Şubat 2023 #8 luxain dedi: İstedi. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama kendileri öyle bir açıklama yaptılar sorun olduğuna dair. Artı 0 Eksi
luxain dedi: İstedi. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama kendileri öyle bir açıklama yaptılar sorun olduğuna dair.
KS KS busecik Yoctopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Şubat 2023 #9 luxain dedi: Sırf denemek için kayıt oldum fakat bir sorunla karşılaşmadım. Microsoft Edge'den kayıt oldum. Oradan deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
luxain dedi: Sırf denemek için kayıt oldum fakat bir sorunla karşılaşmadım. Microsoft Edge'den kayıt oldum. Oradan deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Şubat 2023 #10 busecik dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu kaç kez denedim. CTRL ve - tuşuna basın. Sayfa küçülecektir. Ben böyle yapmıştım. Artı 0 Eksi
busecik dedi: Denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu kaç kez denedim. CTRL ve - tuşuna basın. Sayfa küçülecektir. Ben böyle yapmıştım.