Boatfly bile çalıştıran private hileler dahi var bu aralar. Önerim 20 dolar basıp pyro client almak. Future'dan şu anlık daha iyi gözüküyor ama future crystalpvp'sini biraz geliştirirse gene daha iyi olur gibi.Kral Launcher yapmak kolay sen bir de düşün o zamanlar huzuni' ciler vardı bir giriyordun eggwars herkes hile. Bu yüzden bende indirmiştim hile bunny hop killaura derken bir sürü küfür yerdik kuzenimle. O zamanlar küçüğüz 17 yaşındaki adama 12 yaşında atarlanıp Skype çağırıp hacker maskesi takıp konuştuğumuzu dahi hatırlıyorum.
Boatfly bile çalıştıran private hileler dahi var bu aralar. Önerim 20 dolar basıp pyro Client almak. Future'dan şu anlık daha iyi gözüküyor ama future Crystalpvp'sini biraz geliştirirse gene daha iyi olur gibi.
Hayır, gayet de kolay ki sunucuda craftrise clientini bypass eden yüzlerce kişi var(dı). Hepsi oyunu bıraktı şu anHepsi boş hocam benim dönemlerimde en iyi hile jigsaw dır. Ne bak aklınıza ne gelirse onda var. Ama artık anti-ban özelliği geliştirildi serverlar da. Kolay kolay hile açamazsınız.
Launcher 2015 de geldi abi.Daha kimse craftriseyi bilmiyorken betacraft konyacraft gibi serverlerde oynuyorduk o zamanlar sonoyuncu yeni çıkmıştı 40 50 Online'si vardı sonoyuncuya hep küçük gözlerle bakıyordum şimdi adamların kendi laucheri var.
Launcher 2015'de geldi abi.
Bunun için ceza dahi yiyebilirsiniz. Konu başlığında Premium hesabım var diye belirtmişsiniz.
Eki Görüntüle 647809
Korsan kullanmak iyi bir şey değil, bilgisayarına zarar verebilir. Arkadaşınıza Premium almasını önerin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.