busecik Yoctopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Şubat 2023 #1 CrafRise'a üye olurken CAPTCHA kutusunu işaretlemelisin diyor ama o kutucuk ben de görünmüyor. Son düzenleme: 15 Şubat 2023
KS KS busecik Yoctopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Şubat 2023 #11 Ya işaretliyorum ama işaretlemedi sayıyor. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 15 Şubat 2023 #12 busecik dedi: Ya işaretliyorum ama işaretlemedi sayıyor. Genişletmek için tıkla... Edge'den dediğimi yapın. Artı 0 Eksi
busecik dedi: Ya işaretliyorum ama işaretlemedi sayıyor. Genişletmek için tıkla... Edge'den dediğimi yapın.
M muntaro Megapat Katılım 14 Nisan 2013 Mesajlar 229 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #13 Linux Kaymak dedi: Edge'den dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Diğer tarayıcılarda kullanılan eklentilerle alakalı bir sorun olabilir. Ben de firefox ile kayıt işleminde aynı sorunla karşılaştım ancak Microsoft Edge ile hemen kayıt işlemini kabul etti. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Edge'den dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Diğer tarayıcılarda kullanılan eklentilerle alakalı bir sorun olabilir. Ben de firefox ile kayıt işleminde aynı sorunla karşılaştım ancak Microsoft Edge ile hemen kayıt işlemini kabul etti.