Arkadaşlar 2 güne kadar CraftRise girebiliyordum. Bugün oyna bastım ve karşıma bu hata çıktı. Çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.
Eki Görüntüle 1152426
CraftRise destek ekibi ile iletişime geç yardımcı olurlar.
Java ve oyun dosyalarını silip tekrar yükle.
Oyun başlarken RAM kullanımı fazlaysa oyun başlatılamayabilir mi ne yazıyordu. Onunla alakalı olabilir.
Java ve oyun dosyalarını silip tekrar yükle.
Hocam youtube'de bu sorunun çözümüyle alakalı videolar vardır isterseniz onları deneyin ama indirmen gereken bir dosya falan varsa mutlaka ama mutlaka virustotal gibi sitelerde taratın dosyayı hatta bence hiç indirmeyin bilemedim şimdi.3 gün önce yazmıştım, hala cevap vermediler.
Deniyorum.
Yok, ben onu denedim. 512 MB aldım, 1024 aldım, 2048 aldım, olmuyordu.
Olmadı![]()
3 gündür arıyorum hiç video bulamadımHocam youtube'de bu sorunun çözümüyle alakalı videolar vardır isterseniz onları deneyin ama indirmen gereken bir dosya falan varsa mutlaka ama mutlaka virustotal gibi sitelerde taratın dosyayı hatta bence hiç indirmeyin bilemedim şimdi.
Hocam son çözüm belki format atsanız düzelebilir.3 gündür arıyorum hiç video bulamadımşimdi yine bakıcam belki dikkat etmemişimdir
Hocam son çözüm belki format atsanız düzelebilir.
Zaten yeni format attığım için oraya yanaşacağımı düşünmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.