CraftRise'da "Oyun beklenmeyen bir şekilde çöktü, tekrar deneyin" hatası

mrliam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 güne kadar CraftRise girebiliyordum. Bugün oynaya bastım ve karşıma bu hata çıktı. Çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 güne kadar CraftRise girebiliyordum. Bugün oyna bastım ve karşıma bu hata çıktı. Çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.

Eki Görüntüle 1152426

Oyun başlarken RAM kullanımı fazlaysa oyun başlatılamayabilir mi ne yazıyordu. Onunla alakalı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
CraftRise destek ekibi ile iletişime geç yardımcı olurlar.

3 gün önce yazmıştım, hala cevap vermediler.

Java ve oyun dosyalarını silip tekrar yükle.

Deniyorum.

Oyun başlarken RAM kullanımı fazlaysa oyun başlatılamayabilir mi ne yazıyordu. Onunla alakalı olabilir.

Yok, ben onu denedim. 512 MB aldım, 1024 aldım, 2048 aldım, olmuyordu.

Java ve oyun dosyalarını silip tekrar yükle.

Olmadı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün önce yazmıştım, hala cevap vermediler.

Deniyorum.

Yok, ben onu denedim. 512 MB aldım, 1024 aldım, 2048 aldım, olmuyordu.

Olmadı :(
Hocam youtube'de bu sorunun çözümüyle alakalı videolar vardır isterseniz onları deneyin ama indirmen gereken bir dosya falan varsa mutlaka ama mutlaka virustotal gibi sitelerde taratın dosyayı hatta bence hiç indirmeyin bilemedim şimdi.

Hocam youtube'de bu sorunun çözümüyle alakalı videolar vardır isterseniz onları deneyin ama indirmen gereken bir dosya falan varsa mutlaka ama mutlaka virustotal gibi sitelerde taratın dosyayı hatta bence hiç indirmeyin bilemedim şimdi.
3 gündür arıyorum hiç video bulamadım :( şimdi yine bakıcam belki dikkat etmemişimdir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı