Craftrise'da virüs var mıdır?

• Konuyu başlatan Yarst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 781

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Selamlar bende MC Premium olmasına rağmen çok ping olduğu için Cr'ye geçmek istiyorum ama güvenemedim. Sonuçta kimse birine bu devirde iyilik yapmaz yani Norton'la tarattım Kaspersky'la tarattım Malwarebytes ile tarattım virüs bulmadı. Bir şey daha soracağım, eğer virüslüyse de daha kurmadım ama masaüstünde sağ tıkladım ve tutup sürükledim. Bu eğer virüsü varsa onu etkin eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ki CraftRise false-positive yani virüs yok Kaspersky virüs bulabilir ama yok kanka bazen hata oluyor taramalarda bende de Kaspersky var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bende MC Premium olmasına rağmen çok ping olduğu için Cr'ye geçmek istiyorum ama güvenemedim. Sonuçta kimse birine bu devirde iyilik yapmaz yani Norton'la tarattım Kaspersky'la tarattım Malwarebytes ile tarattım virüs bulmadı. Bir şey daha soracağım, eğer virüslüyse de daha kurmadım ama masaüstünde sağ tıkladım ve tutup sürükledim. Bu eğer virüsü varsa onu etkin eder mi?

CraftRise Launcher'ı taratmak istiyorsan VirusTotal tıklayarak taratabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı