EpX Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2021 #1 Craftrise'de FPS düşük fakat lunar Client'te (Hypixel) FPS yüksek, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 Ali Pınar dedi: 3 GB'a kadar verilebiliyor: Eki Görüntüle 880233 Güncellemeden önce 4 GB veriyordum ama engellenmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Mevcut RAM'e göre değişiyor sanırım. Benim 6 GB RAM'im var. Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: 3 GB'a kadar verilebiliyor: Eki Görüntüle 880233 Güncellemeden önce 4 GB veriyordum ama engellenmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Mevcut RAM'e göre değişiyor sanırım. Benim 6 GB RAM'im var.
KS KS EpX Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2021 #12 278101 dedi: Korsan. Genişletmek için tıkla... Dostum Orijinal Minecraft hesabıyla giriş yapıyorum. FurkanxdTR dedi: Craft Rise'ın ''en yüksek FPS'' ayarını yapmayı deneyin. Gerçekçi hareketler açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Zaten öyleydi ayarlar. Tek7HackDedi dedi: RAM kaç GB? İşlemci nedir? Grafikleri Low'a al. Launcher üzerinden RAM vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 8GB RAM i5-5200U Launcher üzerinden verilebilen en yüksek (3 GB) rami vermiştim CanK26 dedi: Riselauncherdan kaç GB RAM verildiğinie bakın mümkünse en az 4 verin. Genişletmek için tıkla... 4 Verilmiyor bende 3 verebiliyorum. Callisto1232 dedi: Riselauncher'da en fazla 2 GB RAM veriliyor. @EpX kaç GB RAM'iniz olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 8GB bende 3GB Ram gözüküyordu zaten 3 GB Verili idi Artı 0 Eksi
278101 dedi: Korsan. Genişletmek için tıkla... Dostum Orijinal Minecraft hesabıyla giriş yapıyorum. FurkanxdTR dedi: Craft Rise'ın ''en yüksek FPS'' ayarını yapmayı deneyin. Gerçekçi hareketler açıksa kapatın. Genişletmek için tıkla... Zaten öyleydi ayarlar. Tek7HackDedi dedi: RAM kaç GB? İşlemci nedir? Grafikleri Low'a al. Launcher üzerinden RAM vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... 8GB RAM i5-5200U Launcher üzerinden verilebilen en yüksek (3 GB) rami vermiştim CanK26 dedi: Riselauncherdan kaç GB RAM verildiğinie bakın mümkünse en az 4 verin. Genişletmek için tıkla... 4 Verilmiyor bende 3 verebiliyorum. Callisto1232 dedi: Riselauncher'da en fazla 2 GB RAM veriliyor. @EpX kaç GB RAM'iniz olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 8GB bende 3GB Ram gözüküyordu zaten 3 GB Verili idi
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 15 Şubat 2021 #13 EpX dedi: Dostum orijinal Minecraft hesabıyla giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap. Artı -1 Eksi
EpX dedi: Dostum orijinal Minecraft hesabıyla giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap.
KS KS EpX Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2021 #14 278101 dedi: Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap. Genişletmek için tıkla... dostum..lunar cliente zaten korsan giriş yapamıyorsun. ve craftriseye de orjinal launcher la giriş yapamıyorsun ( hileyi önlemek için. ) Artı 0 Eksi
278101 dedi: Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap. Genişletmek için tıkla... dostum..lunar cliente zaten korsan giriş yapamıyorsun. ve craftriseye de orjinal launcher la giriş yapamıyorsun ( hileyi önlemek için. )
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #15 EpX dedi: Dostum. Lunar Client'e zaten korsan giriş yapamıyorsun. Ve craftriseye de orijinal Launcher'la giriş yapamıyorsun ( hileyi önlemek için. ) Genişletmek için tıkla... Hocam i5 9400F GTX1650 16 GB RAM'im var fakat orta ayarlarda bile 150 FPS alamıyorum. Oyuna 6 GB RAM veriyorum fakat FPS'im çok düşük. Artı 0 Eksi
EpX dedi: Dostum. Lunar Client'e zaten korsan giriş yapamıyorsun. Ve craftriseye de orijinal Launcher'la giriş yapamıyorsun ( hileyi önlemek için. ) Genişletmek için tıkla... Hocam i5 9400F GTX1650 16 GB RAM'im var fakat orta ayarlarda bile 150 FPS alamıyorum. Oyuna 6 GB RAM veriyorum fakat FPS'im çok düşük.
Batuhan6638 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 641 Çözümler 7 Yer Yozgat 19 Kasım 2021 #16 278101 dedi: Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap. Genişletmek için tıkla... Dostum bilmiyosan sus. Artı 0 Eksi
278101 dedi: Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap. Genişletmek için tıkla... Dostum bilmiyosan sus.