3 GB'a kadar verilebiliyor:
Eki Görüntüle 880233
Güncellemeden önce 4 GB veriyordum ama engellenmiş sanırım.
Dostum Orijinal Minecraft hesabıyla giriş yapıyorum.Korsan.
Zaten öyleydi ayarlar.Craft Rise'ın ''en yüksek FPS'' ayarını yapmayı deneyin. Gerçekçi hareketler açıksa kapatın.
8GB RAM i5-5200U Launcher üzerinden verilebilen en yüksek (3 GB) rami vermiştimRAM kaç GB? İşlemci nedir? Grafikleri Low'a al.
Launcher üzerinden RAM vermeyi deneyin.
4 Verilmiyor bende 3 verebiliyorum.Riselauncherdan kaç GB RAM verildiğinie bakın mümkünse en az 4 verin.
8GB bende 3GB Ram gözüküyordu zaten 3 GB Verili idiRiselauncher'da en fazla 2 GB RAM veriliyor. @EpX kaç GB RAM'iniz olduğunu söyler misiniz?
dostum..lunar cliente zaten korsan giriş yapamıyorsun. ve craftriseye de orjinal launcher la giriş yapamıyorsun ( hileyi önlemek için. )Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap.![]()
Dostum. Lunar Client'e zaten korsan giriş yapamıyorsun. Ve craftriseye de orijinal Launcher'la giriş yapamıyorsun ( hileyi önlemek için. )
Dostum bilmiyosan sus.Orijinal hesap ile giriş yapıyorsan. Orijinal oyunla giriş yap.![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.