CraftRise'ın korsan olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.8.9 sürümünün kullanmasına izin veriliyor diye biliyorum. Son Oyuncu vb. bunun en büyük örneği. Yoksa yıllardır nasıl kullansınlar?

Bence de moderatör ekibinin o bahsi geçen konu(bahsi geçen diyorum çünkü büyük ihtimal arkadaş korsan olduğunu az önce forumda açılan konudan öğrendi)nun kilitlenmesi değişik.
1.8.9 sürümünün kullanmasına izin veriliyor diye biliyorum. Son Oyuncu vb. bunun en büyük örneği. Yoksa yıllardır nasıl kullansınlar?
Ne alaka?

"Technopat'ta kolay yoldan ilgi nasıl çekerim?" oynat bakalım.
Oyunun yapımcısı bile korsana izin vermişken senin karşı çıkman ayrı mesele kusura bakma ama.

"Technopat'ta kolay yoldan ilgi nasıl çekerim?" oynat bakalım.
Oyunun yapımcısı bile korsana izin vermişken senin karşı çıkman ayrı mesele kusura bakma ama.
Forum direkt korsana karşı. Hem korsana karşı olmak yanlış mı?

Çoğu kişi demiş onlar korsanı umursamıyo falan filan o şirketler para kazanmayı bıraksa hemen önlemler getirirler korsancılara terörist gözüyle bakarlar tuzları kuru o yüzden pek umursamıyorlar maalesef.

Ben yanlış dedim mi? Forumun korsana karşı olması ayrı, arkadaşın yanlışlıkla crack kullandım ühü diye ağlaması ayrı.
Bence troll konu sadece cracke karşı olmak boştur gibi bir şey anladım mesajdan o yüzden yazdım.

Minecraft şu an Microsoft'a ait.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…