manThK Femtopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Merhaba, Steam'den Assassin's Creed Unity aldım. Oyuna girerken Ubisoft Connect böyle hata veriyor. Oyuna Türkçe yama attım, bozmuş olabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).png 313 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba, Steam'den Assassin's Creed Unity aldım. Oyuna girerken Ubisoft Connect böyle hata veriyor. Oyuna Türkçe yama attım, bozmuş olabilir mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 29 Haziran 2024 #2 Ubisoft Game Launcher/crashes klasöründe dump dosyası oluşturulmuş. O dosyayı MediaFire'a yükleyip bağlantısını paylaşın bakalım. Belki hatanın kaynağını bulabiliriz. manThK dedi: Oyuna Türkçe yama attım, bozmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. İsterseniz ilk olarak yamayı kaldırıp bu şekilde tekrar çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ubisoft Game Launcher/crashes klasöründe dump dosyası oluşturulmuş. O dosyayı MediaFire'a yükleyip bağlantısını paylaşın bakalım. Belki hatanın kaynağını bulabiliriz. manThK dedi: Oyuna Türkçe yama attım, bozmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. İsterseniz ilk olarak yamayı kaldırıp bu şekilde tekrar çalıştırmayı deneyin.