kestanehamsteri3
Femtopat
Daha fazla
Hocam biraz süre geçsin o şekilde deneyeyim, biraz kafamı dinlendireyim sonuç alırsam veya alamazsam size tekrar bildiririm. Yardımınız İçin Çok Teşekkür EderimSteam'i Revo Uninstaller ile dosya kalıntısı bırakmayacak şekilde silip tekrar kurun bakalım.
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here.www.revouninstaller.com
Yeni sürümün Windows 8.1'de çalışıp çalışmayacağını net olarak bilmiyorum. Resmi olarak desteği kesileli 1 sene olacak neredeyse.
Sonuç aldığımda veya almadığımda buradan sizinle iletişime geçeceğim
Konu kapatılmasın
Steam'i Revo Uninstaller ile dosya kalıntısı bırakmayacak şekilde silip tekrar kurun bakalım.
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download
Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here.www.revouninstaller.com
Yeni sürümün Windows 8.1'de çalışıp çalışmayacağını net olarak bilmiyorum. Resmi olarak desteği kesileli 1 sene olacak neredeyse.
Dediğiniz uygulamayı yükledim kusura bakmayın çok geç ilgileniyorum konuyla başka bir uygulama veya çözüm var mı? Çünkü uygulama bende çalışmadıda
Son düzenleme: