Crazypool ödeme yapmıyor

Trex ile kazıyorum 2 gün sonra 5 günü tamamlamış olacağım 0.015 birikti umarım ödeme yaparlar yoksa 65 dolar civarı bir kaybım olacak.

Possible reasons:
- The system probably blacklisted your address due to suspected fraud.
One of the sufficient criteria to block addresses by the anti-piracy system is a high percentage (5% or more) of the obsolete quota.
- You have not obtained the rank "Loyal Miner".
To obtain the rank "Loyal Miner" you must meet 3 simple requirements:
1) Being Online, mining in the pool.
2) Have more than 5 days mining in the pool.
3) Have no variations in the amount of daily shares greater than 40% of the average of the last 5 days.

Kazdığınız yerin panelini atabilir misiniz acaba?

Şu an durum tam olarak böyle hala bir aktarım olmadı ve hala kazıyorum umarım boşa kürek çekmiyorumdur biraz endişelenmeye başladım

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-08-19_164122_eth.crazypool.org.png
    114,5 KB · Görüntüleme: 63
Tamam şu an 43 gwei verip 0.017 ETH çekmeye çalışabilir misiniz?(doğru IP adresle.)

Ayarladım gwei de şu an 43'ün altınnda gösteriyor 35-40 civarlarında seyrediyor bunu daha önce de yapmıştım fakat gene de aktarmamıştı.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-08-19_170502_eth.crazypool.org.png
    134,6 KB · Görüntüleme: 72
Peki farklı bir tarayıcıdan dener misin? Mesela Microsoft Edge.

Şu an Edge'den de ayarladım fakat gene bir değişiklik olmadı sayfada İngilizce olarak bir yazı vardı 5 gün aralıksız kazma şartı gibi bir şey bu akşam 24:00 da 5 günü doldurmuş olacağım umarım o zaman yatırır başka bir şey aklıma gelmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…