crDroid güvenilir mi?

UstaGT

Decapat
Merhaba General Mobile'e Tab 5 tabletim var sürümünü yükselttim 7.1.2 yaptım fakat daha üstü yok galiba crDroid denen bir şey ile yükselttim sürümü. Acaba crDroid güvenli mi, nedir ve tabletin sürümünü daha fazla yükseltebilir miyim yükseltirsem sorun çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmi olarak cihazınıza bu ROM çıkarıldıysa güvenilirdir. Resmi olmayan bir CrDroid sürümü kurduysanız, burada güvenmeniz gereken kişi ROM'u paylaşan kişidir.

Çoğunlukla resmi olmayan ROM'lar güvenilir oluyor ama dikkat etmek gerekiyor.

Şu an telefonumda crDroid kullanıyorum. Eğer resmi sitesinden indirdiysen güvenilirdir. Başka yerler için bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230513-115850_Ayarlar.png
    Screenshot_20230513-115850_Ayarlar.png
    99,2 KB · Görüntüleme: 277
Resmi olarak cihazınıza bu ROM çıkarıldıysa güvenilirdir. Resmi olmayan bir crDroid sürümü kurduysanız, burada güvenmeniz gereken kişi ROM'u paylaşan kişidir.

Çoğunlukla resmi olmayan ROM'lar güvenilir oluyor ama dikkat etmek gerekiyor.

YouTube'da mahmut güneyin denen bir adamın videosu ile yaptım CrDroid'i. MediaFire ile link bırakmıştı.

Şu an telefonumda crDroid kullanıyorum. Eğer resmi sitesinden indirdiysen güvenilirdir. Başka yerler için bilmiyorum.

Kanka bu sürümü nereden buldun? Tabletime yapsam sıkıntı olur mu?

YouTube'da mahmut güneyin denen bir adamın videosu ile yaptım CrDroid'i. MediaFire ile link bırakmıştı.

Pek güvenilir değil.

Kanka bu sürümü nereden buldun? Tabletime yapsam sıkıntı olur mu?

Bu sürümü crDroid resmi sitesinden buldum, benim telefon modeline özel olarak yapılmış. Sen tabletine yüklemeye çalışırsan büyük ihtimalle kurulum sırasında hata verir ve yükleyemezsin ya da çok büyük sorunlar ortaya çıkar. Önerim varsa resmi AOSP ROM kurman.

Pek güvenilir değil.

Bu sürümü crDroid resmi sitesinden buldum, benim telefon modeline özel olarak yapılmış. Sen tabletine yüklemeye çalışırsan büyük ihtimalle kurulum sırasında hata verir ve yükleyemezsin ya da çok büyük sorunlar ortaya çıkar. Önerim varsa resmi AOSP ROM kurman.

Sağ ol kanka o zaman ekli her cihaza ayrı ROM çıkarıyorlar.

Telefonun modelini belirtir misi.

Telefonun modelini belirtir misin?

Kanka MEB bir ara tablet dağıtmıştı ya e-Tab 5 o işte telefon değil bilirsin sen bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı