Creality ender 3 V2 ısınma yapıyor

Profile bağlantı parçası. Diğerleri pul, somun ve süs olsun diye şapkalı somun.

Profile bağlantı parçası.

Çok teşekkürederim hep bunu almak istedim yoktu piyasada bu şekilde yapsam çok daha ucuza gelir.

ayak için birkaç tasarım buldum da kapağı bulamadım biraz daha araştırayım belki makerworld da filan bulurum

Ben 45lik kullanmıştım.Thingiverse'de kapağın olmaması mümkün değil.

quiet.jpg

Ben 45lik kullanmıştım.Thingiverse'de kapağın olmaması mümkün değil.

Eki Görüntüle 2256274
alacağım fanın çapının modeldeki kapaklara göre olduğunu anlayabilir miyim malum baskı alanı 23 cm fan çapı da sanırım 8 cm harici olarak dışını da hesaba katarsak biraz büyük olacak gibi geldi ondan bi tane model gördüm o da tablaya sığmadı küçülttüm bu seferde fan kısmı da küçülüyor filan

Bulduğun modelde kaçlık fan için yapıldığı yazıyor olmalı. Modeli ölçeklersen kapatacağı yere denk gelmez.
pazartesi salı günü sipariş geçeceğim fanı farklı bir şey soracağım yazıcının orjinal ayaklarını söküp baskı ile aldığınızı nasıl monte ettiniz acaba ben beceremedim onu da

Makineyi sökmeni gerektiren bir durum yoktu. Yumuşak ayaklar yapışkanlıydı sanırım, dolayısıyla bant söker gibi bir ucundan kaldırarak yavaşça çekebilirsin, sonrasında kullanacağın için pense vb. bir şey kullanma.

Yeni ayakları da profillerin uçlarına takılan kapakları çıkarıp oradaki yuvalara yerleştirip iteceksin, baskı biraz dar geliyorsa çekiçle ufak ufak vurup ilerletirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı