Creality Ender-3 V3 KE 3D Yazıcı Alınır mı?

Queshen

Decapat
Yer
Marseille, France
Merhaba, başlıktaki ürünle ilgili deneyimi olan hocalarım var mı? Fiyat bandını çok aşmamak kaydıyla alternatif ürün önerilerine de açığım. Ayrıca aynı markanın V3 CoreXZ modeli var bu ürünle farkına da baktım ancak çok bir şey bulamadım bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim. @207061 hocam bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Merhaba, başlıktaki ürünle ilgili deneyimi olan hocalarım var mı? Fiyat bandını çok aşmamak kaydıyla alternatif ürün önerilerine de açığım. Ayrıca aynı markanın V3 corexz modeli var bu ürünle farkına da baktım ancak çok bir şey bulamadım bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim. @207061 hocam bilginiz var mı?

İlk yazıcım idi, güzel baskılar alırken sonradan baskılar bozuldu, nozul tıkandı ve tabla ayarları kaçtı. Sonra Bambu Lab A1 aldım iyi ki almışım diyorum.

Ender uğraştırıyor. Ayarı tutturduktan sonra güzel baskılar alıyor ama ilk arızada yine saç baş yoldurtmaya başlıyor. O yüzden A1 bakmanızı öneririm.

İlk yazıcım idi, güzel baskılar alırken sonradan baskılar bozuldu, nozul tıkandı ve tabla ayarları kaçtı. Sonra Bambu Lab A1 aldım iyi ki almışım diyorum.
Ender uğraştırıyor. Ayarı tutturduktan sonra güzel baskılar alıyor ama ilk arızada yine saç baş yoldurtmaya başlıyor. O yüzden A1 bakmanızı öneririm.
Çok teşekkür ederim. A1'den başka cihaz öneriniz var mı peki?

@Siyah Martı hocam siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Biraz daha eklenince CoreXY makineler alınabiliyorken mevcut fiyattan A1 almazdım. Tek seçenek A1 alacak olsam da beklerdim, ABD-Çin tarifeleri kaynaklı Amerika fiyatları ikiye katlandığı için tarifelerde eskiye dönüş olmazsa fiyatta iyileşme olabilir. Diğer marka modeller için de geçerli aslında bu durum.

KE fiyatı da kendi için yüksek, K1 türevi extruderla kullanıcılar barışamadı, onu direkt alma.

Son düzenleme:
Biraz daha eklenince corexy makineler alınabiliyorken mevcut fiyattan A1 almazdım. Tek seçenek A1 alacak olsam da beklerdim, ABD-Çin tarifeleri kaynaklı Amerika fiyatları ikiye katlandığı için tarifelerde eskiye dönüş olmazsa fiyatta iyileşme olabilir. Diğer marka modeller için de geçerli aslında bu durum.

Ke fiyatı da kendi için yüksek, K1 türevi extruderla kullanıcılar barışamadı, onu direkt alma.

Çok teşekkür ederim. Aslında benim düşüncem Ke'yi alıp modifikasyonlarla daha üst bir klasmana çıkartmaktı (multi-extruder, kapalı kasa vb.). A1'de bu modifikasyonlar sıkıntılı olduğunu gördüm. CoreXY derken markadan mı bahsediyorsunuz yoksa V3 coreXZ gibi alt bir model mi?

Creality v3ke de canım çok yandı. Bambu Lab A1 ile sıkıntısız gidiyoruz tavsiyem bambuya yönelmen. Creality durmadan cihaz çıkarıyor mesela K1 sorunlu çıktı k1C falan çıkardılar. YouTube ve Reddit'te çok sorun ve çözüm görürsün Creality için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı