Creality Ender 3V3 Plus vs Bambu Lab A1 combo

452564

Hectopat
3D yazıcı işine başlamayı düşünüyorum. Aklımda 2 marka var ama karar veremediğim konu renkli baskı. Ender-3 V3 Plus alırsam parça parça basmam veya boyamam lazım. Bambu alırsam da renkli baskıdan çıkan çöp flamentler israf oluyor. Bilen arkadaşlar renklendirme konusunda
bilgilendirebilir mi?

Bambu Combo
Ender-3 v3 Plus (fiyat olarak işime geliyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
3D yazıcı işine başlamayı düşünüyorum. Aklımda 2 marka var ama karar veremediğim konu renkli baskı. Ender-3 V3 Plus alırsam parça parça basmam veya boyamam lazım. Bambu alırsam da renkli baskıdan çıkan çöp flamentler israf oluyor. Bilen arkadaşlar renklendirme konusunda.
Bilgilendirebilir mi?

Bambu Combo

Benim tavsiyem Bambu Lab olurdu. Eğer boyama işini iyi yaparım dersen A1 alabilirsin. Creality çok yazıcı çıkarıyor ve birçok cihazında ise sorunlar oluyor. V3 ke de sorunlar yaşayınca anladım ki Creality alınmaz önerilmez. (benim görüşüm)

3D yazıcı işine başlamayı düşünüyorum. Aklımda 2 marka var ama karar veremediğim konu renkli baskı. Ender-3 V3 Plus alırsam parça parça basmam veya boyamam lazım. Bambu alırsam da renkli baskıdan çıkan çöp flamentler israf oluyor. Bilen arkadaşlar renklendirme konusunda
bilgilendirebilir mi?

Bambu Combo
bambulab tercih et, creality'nin hiçbir yazıcısına bulaşma. ayrıca bambulabı metatech üzerinden al çünkü yetkili distrübitörü, combo olmayan modelinede göz at.

Benim tavsiyem Bambu Lab olurdu. Eğer boyama işini iyi yaparım dersen A1 alabilirsin. Creality çok yazıcı çıkarıyor ve birçok cihazında ise sorunlar oluyor. V3 ke de sorunlar yaşayınca anladım ki Creality alınmaz önerilmez. (benim görüşüm)
Şimdi bütçe olarak biraz zorlar beni ileride belki satıp yükseltebilirim. Bir tanıdığım bunun plus olmayan modelini kullanıyor arızalar dışında ürün kalitesinden memnun.

Şimdi bütçe olarak biraz zorlar beni ileride belki satıp yükseltebilirim. Bir tanıdığım bunun Plus olmayan modelini kullanıyor arızalar dışında ürün kalitesinden memnun.

Creality bambudan eski olmasına rağmen çok sorunlu oluyor cihazları. Bambu Lab A1 geçtim bana mısın demiyor. Bambu için telefonun Apple'si diyorlar. Ayrıca attığınız sitede baktım A1 bir tık daha ucuz. Combo olan renkli baskı için iyi ama çok atık yapıyor.

Creality bambudan eski olmasına rağmen çok sorunlu oluyor cihazları. Bambu Lab A1 geçtim bana mısın demiyor. Bambu için telefonun Apple'si diyorlar. Ayrıca attığınız sitede baktım A1 bir tık daha ucuz. Combo olan renkli baskı için iyi ama çok atık yapıyor.
Evet haklısınız bambu lab a1 daha uygun geldi yorumunuz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı