Creality Ender 5 S1 alınır mı?

sucuklupilav

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 2 haftalık araştırma sonucunda bu yazıcıyı almanın mantıklı olacağını düşünüyorum ama daha önce hiç bu işle uğraşmadığım için çok bilgim yok denebilir. O yüzden bu işlerden anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim. Bu fiyata başka önerebileceğiniz model var mıdır? Bir de kendi sitesinden alınca kampanya ile birlikte hem indirime giriyor hem de yanında yaklaşık 5000 TL'lik Sonic pad hediye ediyorlar. Ama sanırım TR'ye satış yapmıyorlar, bu yüzden alamıyorum. Yurt dışında yaşayan akrabam var ondan kargolatabilirim ama bunun ucuz yolu yok sanırım. TR'den almam daha mı mantıklı olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu bgen de çok merak edıyorum. Siz ne yaptınız hocam? Mesela yurt dışından satın alındıgında TR de bır sorun yaşadıgımızda garanti kapsamına girer miacaba?

Hocan ben o yazıcıyı biraz daha araştırırken yabancı bir kaynakta bir resim gördüm tablanın altındaki plastik destekler yetmemiş sanırım tabla öne doğru eğilmiş bu yüzden vazgeçtim, zaten creality kendi sitesinden TR'ye gönderim yapmıyor yani yurt dışından alamadım ben. Şu anda da biraz daha büyük tablalı modellere yöneldim aklımda elegoo neptune 3 Plus var TR de 1 satıcı buldum bu modeli satan yoksa neptune 3 Max olsa daha iyi olurdu ama TR de bunu satan yok. 5S1'e göre yavaş ve belki baskı kalitesi o kadar iyi değil ama şu anki düşüncem bu yönde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı