Creality K1 hotend kit değişimi için termal macun önerisi

Hocam Hyper pla kullanıyordum sizin dediğinizi denemek için filament değiştireyim dedim makine ayarlarından geri çek yaparak Hyper pla yı çıkarttım ama önceki hotend ile yaşadığım aynı sorun tekrar oluştu filament tam resimdeki çizgili alanın orada sıkışıp kalıyor açamıyorum sebebini bir türlü anlayamadım şu an hala tıkanık ne yapmam gerekir.

1695760070753.jpeg

Bende makinanın yanında gelen hyper pla bitikten sonra aynı sorunu yaşıyorum tıkanıyor siz bi çözüm buldunuz mu şuan aktif kullanabiliyor musunuz

Bende makinenın yanında gelen Hyper pla bitikten sonra aynı sorunu yaşıyorum tıkanıyor siz bir çözüm buldunuz mu şu an aktif kullanabiliyor musunuz?

Evet şu anda kullandığım hotend yeni model hotend ve filament değiştirirken geri çek komutunu asla kullanmıyorum elle çekerek çıkartıyorum aksi taktirde tıkanmaya başlıyor.

hocam peki bi konuda görmüştüm hotend değişirken elinizde yok diye pcde kullandıgınız termal macunu kullanmıstınız sanırsam nasıl gitti sonrasında termal macun alıp değiştirdiniz mi hangi termal macunu kullanıyorsunuz

Hocam peki bir konuda görmüştüm hotend değişirken elinizde yok diye PC'de kullandıgınız termal macunu kullanmıstınız sanırsam nasıl gitti sonrasında termal macun alıp değiştirdiniz mi hangi termal macunu kullanıyorsunuz.

Hocam o sıra makinen heatsink içinde biraz kendi macunu vardı bende biraz elimdeki PC macunundan sürmüştüm o şekilde hala kullanıyorum ama sonradan yeterli özellikte bir termal macun aldım yakın zamanda komple temizleyip değişmeyi düşünüyorum.
Bu arada şimdiye kadar bu şekilde kullandım ve bu yüzden baskıda herhangi bir hata almadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı