Creality K1 Hotend Üzerinden Kopan Tel

peruwasa12

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Benim cihaz 2564 kodlu hatayı verdikten sonra cihazı dağıtıp nedendir diye bakarken aşağıdaki fotoğraftaki durumu gördüm, ilk makinem çok deneyimli değilim, ama ısı sensörünün teli diye tahmin ediyorum, yüksek ısı dayanıklı bant var ama yapışkanlığı çok düşük bunu burada tutması imkansız, aklımda ısıya dayanıklı yapıştırıcı var sadece, sizin öneriniz var mıdır?
Bu arada genixi aradım mail istediler gönderdim fakat yeni parça gönderseler bile gelene kadar idare etmem gerekiyor.

1702296756405.png

hocam merhaba yedekte dursun diye seramik ısıtıcı ve termistörü almak istiyorum komple hotendi satıyorlar fakat parçaları ayrı ayrı satana rastlamadım. Mail atmayı düşünüyordum parçalar için. Temin ederseniz bilgi verir misiniz nerden aldığınızla ilgili.

Benim iş biraz meşakatli ilerliyor, garanti dışı dediler ilk başta, sonra tekrar itiraz edip görüştüm, halledeceklerini cihazı getirmemi istediler, bana 50 km kadar mesafede yerleri, götürdüm, arkadaşın o gün acil işi çıkmış orada yoktu bende cihazı bıraktım, yaptılar ama ben yine gidip teslim alacaktım, beni şehirdışı sanıp cihazı kargoya vermişler (istanbuldayım servisle aynı şehir) kargoda cihaz tuzla buz olmuş şekilde geldi camı patlamış ve her yeri camla dolmuştu kafası kitleniyordu filan, tekrar aradım, kargolamamaları gerektiğini karışıklık olduğunu söylediler, dün tekrar cihazı götürdüm tekrar elden geçirip yeni kapak camı takıp hazırlayınca, gidip tekrar teslim alıcam

Benim iş biraz meşakatli ilerliyor, garanti dışı dediler ilk başta, sonra tekrar itiraz edip görüştüm, halledeceklerini cihazı getirmemi istediler, bana 50 km kadar mesafede yerleri, götürdüm, arkadaşın o gün acil işi çıkmış orada yoktu bende cihazı bıraktım, yaptılar ama ben yine gidip teslim alacaktım, beni şehir dışı sanıp cihazı kargoya vermişler (istanbuldayım servisle aynı şehir) kargoda cihaz tuzla buz olmuş şekilde geldi camı patlamış ve her yeri camla dolmuştu kafası kitleniyordu filan, tekrar aradım, kargolamamaları gerektiğini karışıklık olduğunu söylediler, dün tekrar cihazı götürdüm tekrar elden geçirip yeni kapak camı takıp hazırlayınca, gidip tekrar teslim alacağım

Geçmiş olsun hocam büyük şanssızlık.

Teşekkürler hocam, Allah'tan en başta tamamen yapmayız deyip kesip atmadılar ya da cam patladığında kargoyla görüşün Vs'de demediler bu açıdan Genix'ten memnunum şu anlık, gerçi git gel derken 1000 liralık mazot yakmış olacağımda :D

Sağlık olsun hocam daha da uğraştırabilirlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı