Creality K1 key 111 hatası nasil cozulur?

emre01okyay

Femtopat
Daha fazla  
Creality K1 yazıcımın anakartı bozulduğu için anakartını değiştirdim, karşıma key 111 bilinmeyen istisna hatası çıkıyor. Creality hatalardan baktım hotend ile ilgiymiş, Hotend'i değiştirdim ama yine aynı hata karşıma çıkıyor, yeniden başlattım olmadı. Yardımcı olur musunuz?

Hayır daha bulamadım ama aklımda birşey var sendemi anakartı değiştirdin. Sende anakartı değiştirdin sen sorunu buldum.

Hatayı buldum ara kabloda problem varmış dostum.

Son düzenleme:
Dostum geç oldu biliyorum ama durum şöyle baskı kafasındaki anakart sçktülten sonra bozuldu Creality yeni baskı kafası gönderdi taktım hala aynı hatayı veriyor neden olabilir?

Kanka bende değiştirdim ama beninkide düzelmedi ama sorunu bu sefer gerçekten buldum sorun yazılımsal yazıcıya eski sürümüne yükle eğer ki olmassa anakartını (kafa kartı değil) sıfırla bunu da CREALİTY K1 Firmware Recovery videosunu izleyip uygulayıp sorununu çözebilirsin.

Kanka bende değiştirdim ama beninkide düzelmedi ama sorunu bu sefer gerçekten buldum sorun yazılımsal yazıcıya eski sürümüne yükle eğer ki olmassa anakartını (kafa kartı değil) sıfırla bunu da CREALİTY K1 Firmware Recovery videosunu izleyip uygulayıp sorununu çözebilirsin.

Şöyleki yazıcıyı sıfırladığım için bailamguçtaki dil seçme bölümünde hatayı veriyor ve yazıcıya ulaşamıyorum

Dostlar selamlar, aynı sorun bende de mevcut çözebildiniz mi? Bir gün ansızın Fan Error 109 hatası verdi. Creality e yazdım yeni anakart gönderdiler. Anakartı değiştirdimm şimdi de key:111 hatası veriyor. Soketleri kabloları kontrol ettim, birkaç kere söküp yeniden taktım vs ama sonuç alamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı