Creality neden kötüleniyor?

Portakal53

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Y520 80WK
I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD
Meslek
Öğrenci
Marka neden bambu ile karşılaştırılıyor açıkçası anlamıyorum. Makineleri gayet güzel ve bende kullanıyorum. Servisi zaten cillop. Peki neden bambu? Bambu diyenler bana açıklasın. Creality yıllardır bu piyasada ve sadece FDM değil SLA yazıcı ve lazerde üretiyor. Bambu taraftarları neden bambu?

Marka neden bambu ile karşılaştırılıyor açıkçası anlamıyorum. Makineleri gayet güzel ve bende kullanıyorum. Servisi zaten cillop. Peki neden bambu? Bambu diyenler bana açıklasın. Creality yıllardır bu piyasada ve sadece FDM değil SLA yazıcı ve lazerde üretiyor. Bambu taraftarları neden bambu?

Bambu ürünleri genel olarak yeni başlayanlar için daha uygun yazıcılar. Kullanımı kolay, basit ve fazla sorun çıkarmıyorlar. Ayrıca Creality'nin yeni modelleri bana göre pek başarılı değil; özellikle KE ve SE serilerinde maliyetten kaçınmak adına Z eksenine çift motor bile koymamışlar. Fiyatlarıda muazzam değil.

Yeni olarak K1C kullanmıştım o ayrı bir makineydi ama. Bambu nasıl bilmiyorum. Deneyimleme şansım olmadı ama memnun olmayan pek görmedim.

Son düzenleme:
Bambu ürünleri genel olarak yeni başlayanlar için daha uygun yazıcılar. Kullanımı kolay, basit ve fazla sorun çıkarmıyorlar. Ayrıca Creality'nin yeni modelleri bana göre pek başarılı değil; özellikle KE ve SE serilerinde maliyetten kaçınmak adına Z eksenine çift motor bile koymamışlar.

Yeni olarak K1C kullanmıştım o ayrı bir makineydi ama. Bambu nasıl bilmiyorum. Deneyimleme şansım olmadı.
KE beni deneyimlendirdi açıkcası. Makineden baskı kalitesi olarak mennunum. Bi de servis çıkarmasa. CR Touch ucunu eğdi makine.

KE beni deneyimlendirdi açıkçası. Makineden baskı kalitesi olarak mennunum. Bir de servis çıkarmasa. CR Touch ucunu eğdi makine.

Şahsen 7 yıldır hiç servise yollama gereksinimi duymadım hiçbir makineyi. O kısım hakkında açıkçası gram fikrim yok.

ELEGOO neptune 4 Pro gibi modeller ile benzer fiyattayken tercih edilesi modeller değiller. SLA yazıcı içinde geçerli. Creality genelde bayağı pahalı oluyor Anycubic veyahut ELEGOO'ya göre.

Şahsen 7 yıldır hiç servise yollama gereksinimi duymadım hiçbir makineyi. O kısım hakkında açıkçası gram fikrim yok.

ELEGOO neptune 4 Pro gibi modeller ile benzer fiyattayken tercih edilesi modeller değiller. SLA yazıcı içinde geçerli. Creality genelde bayağı pahalı oluyor Anycubic veyahut ELEGOO'ya göre.
SLA iş ama ya. Onla uğraşacağıma FDM daha iyi bence. Tabii baskı kalitesine deymesi tartışılır.

SLA iş ama ya. Onla uğraşacağıma FDM daha iyi bence. Tabii baskı kalitesine deymesi tartışılır.
Kesinlikle baskı kalitesine değiyor. Arada devasa fark var FDM ile. Yalnız çok pis bir iş gerçekten. Alkol ve reçine kokusu berbat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı