Cream of rice önerisi

1reNN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, cream of rice alacağım HIQ veya Proteinocean arasında kaldım. Biri (840 gram ) flavn drop hediyeli Proteinocean ise (1kg) çıkolatalı. Sizce hangisini almalıyım, kalite farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlandırıcı hocam evet.

Hocam her şeye katabiliyor muyum bunu? Çıkolatalı bir ürünede bu olur mu yani hocam bir de aromasızı var yanında flavn drop veriliyor o daha mı mantıklı acaba.

Hocam her şeye katabiliyor muyum bunu? Çıkolatalı bir ürünede bu olur mu yani hocam bir de aromasızı var yanında flavn drop veriliyor o daha mı mantıklı acaba.

Ben ek tatlandırıcı kattığım şeylerin tadını pek beğenemiyorum genelde kahve olsun içecek olsun. Sadesini alacaksanız marketlerde çok daha ucuza satılıyor zaten. Tatlandırıcıyı internetten alıp marketten normal sade pirinç unu alabilirsiniz.

Ben ek tatlandırıcı kattığım şeylerin tadını pek beğenemiyorum genelde kahve olsun içecek olsun. Sadesini alacaksanız marketlerde çok daha ucuza satılıyor zaten. Tatlandırıcıyı internetten alıp marketten normal sade pirinçunu alabilirsiniz.

Hocam şu an ikisinden birini alabilirim sizce hangisini alayım ilk defa kullanacağım HIQ 840 gram mı Proteinocean 1kg mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı