Cream of rice sırtta sivilce yapıyor

Yer
Tottenham
4 yıldır aktif olarak spor yapıyorum. Piyasadaki markaların %70'inin ürünlerini kullanmışımdır ve aktif olarak kullanmaya da devam ediyorum sürekli. Zamandan dolayı olan bazı sıkıntılardan ve öğün listemde birkaç değişikliğe gitmek istememden dolayı 2 aydır Proteinocean'ın Cream of Rice ürününü kullanıyorum. Bazen pankek gibi yaparak yiyorum bazen normal kullanım şeklinde olduğu gibi. Fakat bu üründe fark ettiğim şey bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri sırtımda sivilceler çıkmaya başladı ki normalde hiçbir zaman çıkmaz. 4 yıldır bir sürü başka supplement kullandım başka hiçbirinde yapmadı böyle bir şey. Bunun sebebi ne olabilir, içeriğindeki hangi şey bunu tetikliyor olabilir?

Benimde aynı rice cream ve protein tozlu kahvaltı hazırlıyorum sivilcelerim arttı normaldede vardı sırtta ama bele kadar indi bırakasımda yok pratik ve besin değeri olarak tatmin edici oluyor :/

Bende Apple Pie olanını 1 ay, muzlu olanını 1 ay tükettim en son çok tüketince midem bulanmaya başladı bir ara vermek için bıraktım ama bende bir sıkıntı olmadı öyle yan etki falan görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı