ETS 2, HOI 4 gibi oyunlarda CreamAPI yapmayı düşünüyorum fakat Steam'in sorun çıkartabileceğiyle ilgili şüphem var. Bunu yapmak VAC Ban kapsamına girer mi?
IP ban yeme ihtimalin var. Hem hesap paylaşımından hem de şüpheli aktiviteden hesabın yasaklanabilir. Dikkatli ol
ETS 2, HOI 4 gibi oyunlarda creamapı yapmayı düşünüyorum fakat Steam'in sorun çıkartabileceğiyle ilgili şüphem var. Bunu yapmak VAC ban kapsamına girer mi?
Sadece tek oyunculuda oynayacağım tespit edilmesi mümkünmü?Dostum biliyorum konuyu hortlattım biraz ama arkadaşımın şüphesi üzerine, burayı bana adresleyerek beni yönlendirdi, kendisi de araştırırken söz konusu senin konuya denk gelmiş.
Yaklaşık olarak 2-3 yıldır creamapi yani CRacked stEAM modülleriyle oyun çalıştırıyorum ve yayın dahi yapmama rağmen herhangi bir yasakla karşılaşmadım. Seni korsan DLC kullanmaya teşvik edemem, açıkçası ben param oldukça basıp alıyorum sonuçta arkasında emek var ancak kurdan dolayı bu tarz yöntemlere yönelmen gayet doğal. Kısaca ne IP ban ne de ID yani hesabına ban yemezsin, tabii kendini rapor etmezsen. İyi sosyaller.
Kanka ben Hoi4'te kullanmıştım. Arkadaşımla, kardeşimle oynadım. Tek başıma da oynadım. 2-3 yıldır yapıyorum. Ban yemezsin merak etme.Sadece tek oyunculuda oynayacağım tespit edilmesi mümkünmü?
IP ban yeme ihtimalin var. Hem hesap paylaşımından hem de şüpheli aktiviteden hesabın yasaklanabilir. Dikkatli ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.