Creatin 14 yaşındaki çocuğa zarar verir mi?

YunusEmre2

Centipat
Daha fazla  
Bigjoy'un creatinini alacağım. Kardeşim 4 aydır çok fenasal spor yapıyor ve benden sürekli istiyor. Zararlı ise almayacağım. Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böbrek ve karaciğer fonksiyonlarını kontrol etmek lazım. Bir doktora danışın. Kesin bir şey söylemek zor.

Dediğinize katılıyorum fakat bazı doktorlar creatine konusunda oldukça bilgisiz. Gittiğim doktor bana sakın kullanmayın demişti. Çünkü creatinin ne olduğunu bilmiyor protein tozu sanıyordu. İçeriğini gösterdiğimde ise kullanabilirsin demişti. Birkaç doktor kullan derken birkaçı ise kullanma zararlı demişti. Böbrekleri sağlıklı ise kullanabilir. Ek olarak bir video bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bigjoy'un creatinini alacağım. Kardeşim 4 aydır çok fenasal spor yapıyor ve benden sürekli istiyor. Zararlı ise almayacağım. Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Yetişkin bireylerde bir zararı görülmüyor. Kardeşiniz internette görüp onu şahane değiştircek bir şey sanıyor olabilir. Hastane ''spor'' hocasına danışabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı