metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.495 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Şubat 2024 #1 3 aydır spor yapıyorum, creatin alınır mı? Zararlı var mıdır? Kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2024 #2 Günlük 5 gram aldığınız sürece bir zararı yoktur. Genetiğinizde saç dökülmesi varsa süreci hızlandırma ihtimali var.
Günlük 5 gram aldığınız sürece bir zararı yoktur. Genetiğinizde saç dökülmesi varsa süreci hızlandırma ihtimali var.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.495 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Şubat 2024 #3 cinar_yasarrr dedi: Günlük 5 gram aldığınız sürece bir zararı yoktur. Genetiğinizde saç dökülmesi varsa süreci hızlandırma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Böbreklere zarar verir diye duydum. Kafamda kaygı oluşturmadı değil.
cinar_yasarrr dedi: Günlük 5 gram aldığınız sürece bir zararı yoktur. Genetiğinizde saç dökülmesi varsa süreci hızlandırma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Böbreklere zarar verir diye duydum. Kafamda kaygı oluşturmadı değil.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.948 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2024 #4 metin2oynuyorum dedi: Böbreklere zarar verir diye duydum. Kafamda kaygı oluşturmadı değil. Genişletmek için tıkla... Hayır vermez. Ben kreatin hakkında bilimsel verilere dayanarak makale yazdım ve eğer günde 10-15 gram kullanmazsan hiç bir sorun olmaz. Makaleyi paylaşmak isterdim ama çok ağır ceza yiyorum, 1 ay önce paylaştım ve 1 ay ceza yedim. Bugün açıldı.
metin2oynuyorum dedi: Böbreklere zarar verir diye duydum. Kafamda kaygı oluşturmadı değil. Genişletmek için tıkla... Hayır vermez. Ben kreatin hakkında bilimsel verilere dayanarak makale yazdım ve eğer günde 10-15 gram kullanmazsan hiç bir sorun olmaz. Makaleyi paylaşmak isterdim ama çok ağır ceza yiyorum, 1 ay önce paylaştım ve 1 ay ceza yedim. Bugün açıldı.