Creatin alınır mı?

Ailesi sporcuları izleyerek ikna olmaz. Çünkü övmeleri için para aldıklarını düşünecektir. Bunun yerine ünlü hastanelerin makalelerini ve bilimsel araştırmaları göstermeli.
Attığım kanal zaten tüm dediklerini makalelerle gerekçelendiriyor.

Ailesi sporcuları izleyerek ikna olmaz. Çünkü övmeleri için para aldıklarını düşünecektir. Bunun yerine ünlü hastanelerin makalelerini ve bilimsel araştırmaları göstermeli.

Evet olmuyorlar zaten izletiyorum bakıyorlar bu adam kaslı malını satmak için uğraşıyor gibi düşünüyorlar bilindik prof veya Drlerin videoları olsa olabilir lakin yok

Kreatin zararlı değildir(fazla doz almadığınız sürece.) Kreatin kaslarda su toplamaya yarar ki vücutta zaten üretilir.

Evet olmuyorlar zaten izletiyorum bakıyorlar bu adam kaslı malını satmak için uğraşıyor gibi düşünüyorlar bilindik prof veya Drlerin videoları olsa olabilir lakin yok.
Hayır var. Profesör Doktor Yavuz Yörükoğlu izletebilirsiniz.

Proteinle creatine ne alaka çözemedim. Zararı yok
Yağ aldırmıyor neden ve nerde sarkma yapsın?
Cahillik. En çok araştırılan supplement hakkında makale açıp okumak yerine millet kulaktan duyma bilgilerle sallıyor.

Fazla dozun da bir zararı olmaz çünkü direkt böbrekten fazlası atılır zaten. Gereksiz sadece. Yükleme falan da yapmayın saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…