Creatin baş ağrısı yaptı

Baroee

Decapat
Daha fazla  
Ben bugün ilk defa creatin içtim ve 5 ile 15 gram arası ve baş ağrısı yaptı ne yapmam lazım?
Ne yapmam gerekiyor? 5 gramlık ölçü kabına biraz fazla aldım 8 gram falan herhalde 1 defa oldu yarın sadece ölçü kabı kadar alacağım bir sorun çıkartır mı acaba ya?
Alalı 1 2 saat oldu 2 3 litre şu içtim şu ana kadar hafif baş ağrısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün ilk defa creatin içtim ve 5 ile 15 gram arası ve baş ağrısı yaptı ne yapmam lazım?
Ne yapmam gerekiyor? 5 gramlık ölçü kabına biraz fazla aldım 8 gram falan herhalde 1 defa oldu yarın sadece ölçü kabı kadar alacağım bir sorun çıkartır mı acaba ya?
Hocam ben geçen sene kullanıyordum şimdide geri başladım 5 gündür kullanıyorim bir sorun olmadi hiç , ama 8gr kullanmayın 5gr yeterli , her marka aynımı bilmiyorim ama hiq kullanıyorsanız 1 kaşık 2.5 gram yani 2 ölçek atsanız yeterli. Ve 1 -2 saate 3 litre su içmek fazla bence evet kreatin alınca fazla su içmek lazım ama tüm gün içinde öyle , 1 saate fazla su içerseniz su zehirlenmesi bile yaşayabilirsiniz.

Baş ağrısı başka bir şeyden olmuş. Creatine yapmaz öyle bir şey. Mümkün değil.
Günlük 5 gram al.

İlk defa içişinse normal, yaşın küçükse 5 gramdan fazla tüketme en az 1 ay.
Hocam yaş 17 185 boy kilo 84
Bilmiyordum Grizone marka aldım spora başlayalı 2.5 ay oldı
İçindeki ölcek 2 . 5 grma sandım ölcek fulledim birazda Taştı Direk Suya Koydum içtim yani 8 9 gram galiba veya 7 olabilir
Yanlışlıkla İçtim

Hocam yaş 17 185 boy kilo 84
Bilmiyordum Grizone marka aldım spora başlayalı 2.5 ay oldı
İçindeki ölcek 2 . 5 grma sandım ölcek fulledim birazda Taştı Direk Suya Koydum içtim yani 8 9 gram galiba veya 7 olabilir
Yanlışlıkla İçtim
Bir şey olmaz merak etme bundan sonra 5 gram al. O baş ağrısı başka bir şeydendir geçer dert eme.

Baş ağrısı başka bir şeyden olmuş. Creatine yapmaz öyle bir şey. Mümkün değil.
Günlük 5 gram al.
Hocam Peki Whey protein ile karnteni birlikte alsak Sorun Olurmu Yanı

Yulaf a süt Whey protein el karnitin
Mikserde geçirdim spor öncesi için içmek için sorun çıkartırmı

Bir şey olmaz merak etme bundan sonra 5 gram al. O baş ağrısı başka bir şeydendir geçer dert eme.
Hocam Sağolun Teşekkürler
Dert ettim İnternete bakıyom Hiç alakaı birşey yok şimdi dert kalmadı Sağolun teşekkürler

Hocam Peki Whey protein ile karnteni birlikte alsak Sorun Olurmu Yanı

Yulaf a süt Whey protein el karnitin
Mikserde geçirdim spor öncesi için içmek için sorun çıkartırmı
Yok bir şey olmaz da tavsiyem spora aç git gitmeden önce aç karnına iç karnitini. Veya yemek yedikten 2-3 saat sonra iç karnitini öyle git.

Ayrıca naçizane tavsiyem o elindeki bitince bir daha alma karnitin hiçbir işe yaramıyor. İçindeki kafeinden dolayı bir işe yaradığı zannediyorsun enerji verdiği için.

Yok bir şey olmaz da tavsiyem spora aç git gitmeden önce aç karnına iç karnitini. Veya yemek yedikten 2-3 saat sonra iç karnitini öyle git.

Ayrıca naçizane tavsiyem o elindeki bitince bir daha alma karnitin hiçbir işe yaramıyor. İçindeki kafeinden dolayı bir işe yaradığı zannediyorsun enerji verdiği için.
Hocam Sağolun teşekkürler
Karnitin yerine Ne almam Lazım Peki
Hızlı yağ kaybı İçin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı