ceyhunemre
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- A620M-E / R7 7700 / 32 GB Kingston 5200MHz / RX 6600 / 2 TB HDD 7200RPM
Gene aldım iş yerimde falan içerim en kötü.
Ya vallahi tek sevdiğim hobim spor ve bilgisayarda vakit geçirmek, dışarı hayatım yok, akşam dışarı çıkıp gezmem, sigaradan nefret ederim, alkol içmem, benimle konuşmadıkça kimseyle konuşmam. Kısaca kendi halimde biriyim ama canım çok sıkıldı.
Yaşıtlarım türüyle alkol içiyor madde kullanıyor sigara içiyor ben alt tarafı spor yapıyorum diye zorluk çıkarıyorlar.
Dostum hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz.
24 yaşıma geldim 19 yaşımdan beri maddi imkansızlıklar dahi olsa powerlifting sporunda ilerledim şu an Türkiye Federasyonun'da hakemim fakat ailemi bu yolda beni desteklemeleri için çok uğraştım.
İstemediğim ve sırf bir gün sakatlanırsam diye bankacılık ve sigortacılık okuyup Ziraat Bankasında kendimi geliştirdim Mali analiz tahlil bilanço okuma şirket analizi yapma vs. Fakat kaderim ve istediğim yol iyi bir sporcu olmak.
İlk ailem bu yola çıktığım zaman bana " bu işte para yok nasıl kazanacaksın, ne yapacaksın işsiz kalırsın" gibi söylemler söyledi ve istemediğim şehre taşındık.
Kira sorunları vs. Kendi evimizden çıkıp bin ton dertten sonra ve bu sektörün ( bankacılık sigortacılık muhasebe vs ) kısıtlı iş imkanlarını kendileri de deneyimleyince şimdi istemediğim bir şehirde tıkılı kaldım
Şu an bir kedi sahiplenmeye gidiyorum arkadaş olsun diye çünkü kendimi insanlardan izole etmezsem beni oyalar, hedefimden şaşırtırlar.
Şimdi eskiden staj yaptığım zamanlar ( 2019-20) Mali tabloları inceledim, bu günleri ( ekonomik krizi ) onlar anlattım gitmek istemediğimi ne olursa olsun sıkıntı çekip boşu boşuna yıpranıp geri döneceğimizi yüzlerce söylememe rağmen dinlemediler.
Sonuçta ailecek bir şehirde sıkıştık geri dönmenin yollarını arıyoruz.
Sevdiğim bir oyunda sevdiğim bir karakterin sözü var; " aile bir erkeğin zayıflığıdır "
Fazla gark etmemek gerek.