Mrmorgan
Hectopat
Şimdi alın 5. ayınızda kullanın3 aydır yapıyorum. Hemen değil 5. ayımda almak istiyorum. Uygun mudur ?
Şimdi alın 5. ayınızda kullanın3 aydır yapıyorum. Hemen değil 5. ayımda almak istiyorum. Uygun mudur ?
@Mrmorgan enflasyonun hilesi.
Staj göreceğim de o zaman olacak bütçem işte.
ben şahsen kingsize kullanıyorum yüklemede 5. günde ağırlıklarım 7-10 kilo arttı.Trendyoldan falan almamayı düşünüyorum. İşte barkod kodu kaldırılmış gibi yorumlar gördüm. Bi korkuttu açıkcası![]()
Hocam o kreatin değil anapolon herhalde 5 günde 10 kilo ağırlık arttırmak nedir.ben şahsen kingsize kullanıyorum yüklemede 5. günde ağırlıklarım 7-10 kilo arttı.
Bu imkansız bir şey. Size kreatin yerine trenbolon falan mı verdiler? Büyük ihtimal siz güçlendiniz, kilo aldınız. Kreatinin ağırlığa maksimum edeceği etki 5 kilo falandır.ben şahsen kingsize kullanıyorum yüklemede 5. günde ağırlıklarım 7-10 kilo arttı.
Bu imkansız bir şey. Size kreatin yerine trenbolon falan mı verdiler? Büyük ihtimal siz güçlendiniz, kilo aldınız. Kreatinin ağırlığa maksimum edeceği etki 5 kilo falandır.
Soruya gelecek olursak, kreatin markası çok dandik markalar olmadığı sürece fark etmez. Kreatin monohidrat olsun yeter.
Yükleme evresi dışında eğer 15-20 gram aldıysanız, hepsi vücudunuzdan atılıp çöpe gitmiştir. Lat-Pulldown ise güç gerektiren bir şeydir ve siz de güçlenmişsiniz.Vallahi bilemiyorum hocam günde 15-20 gram arası aldım hep bir de antrenman öncesi falan 600mg caffein alıyordum. Örneğin lat pulldown'da 60-70 kilo arası çalışırken 77 kiloya çıktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.