Creatin markası fark eder mi?

ben şahsen kingsize kullanıyorum yüklemede 5. günde ağırlıklarım 7-10 kilo arttı.
Bu imkansız bir şey. Size kreatin yerine trenbolon falan mı verdiler? Büyük ihtimal siz güçlendiniz, kilo aldınız. Kreatinin ağırlığa maksimum edeceği etki 5 kilo falandır.

Soruya gelecek olursak, Kreatin markası çok dandik markalar olmadığı sürece fark etmez. Kreatin Monohidrat olsun yeter.

Bu imkansız bir şey. Size kreatin yerine trenbolon falan mı verdiler? Büyük ihtimal siz güçlendiniz, kilo aldınız. Kreatinin ağırlığa maksimum edeceği etki 5 kilo falandır.

Soruya gelecek olursak, kreatin markası çok dandik markalar olmadığı sürece fark etmez. Kreatin monohidrat olsun yeter.

Vallahi bilemiyorum hocam günde 15-20 gram arası aldım hep bir de antrenman öncesi falan 600mg caffein alıyordum. Örneğin lat pulldown'da 60-70 kilo arası çalışırken 77 kiloya çıktım.

Vallahi bilemiyorum hocam günde 15-20 gram arası aldım hep bir de antrenman öncesi falan 600mg caffein alıyordum. Örneğin lat pulldown'da 60-70 kilo arası çalışırken 77 kiloya çıktım.
Yükleme evresi dışında eğer 15-20 gram aldıysanız, hepsi vücudunuzdan atılıp çöpe gitmiştir. Lat-Pulldown ise güç gerektiren bir şeydir ve siz de güçlenmişsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı