Creatin markası fark eder mi?

ben şahsen kingsize kullanıyorum yüklemede 5. günde ağırlıklarım 7-10 kilo arttı.
Bu imkansız bir şey. Size kreatin yerine trenbolon falan mı verdiler? Büyük ihtimal siz güçlendiniz, kilo aldınız. Kreatinin ağırlığa maksimum edeceği etki 5 kilo falandır.

Soruya gelecek olursak, Kreatin markası çok dandik markalar olmadığı sürece fark etmez. Kreatin Monohidrat olsun yeter.

Vallahi bilemiyorum hocam günde 15-20 gram arası aldım hep bir de antrenman öncesi falan 600mg caffein alıyordum. Örneğin lat pulldown'da 60-70 kilo arası çalışırken 77 kiloya çıktım.

Vallahi bilemiyorum hocam günde 15-20 gram arası aldım hep bir de antrenman öncesi falan 600mg caffein alıyordum. Örneğin lat pulldown'da 60-70 kilo arası çalışırken 77 kiloya çıktım.
Yükleme evresi dışında eğer 15-20 gram aldıysanız, hepsi vücudunuzdan atılıp çöpe gitmiştir. Lat-Pulldown ise güç gerektiren bir şeydir ve siz de güçlenmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…