Creatin ne işe yarar?

tentaroza

Hectopat
Daha fazla  
700 gram Ronic marka creatin aldım tam olarak ne ise yarıyor? 178, 80 kiloyum faydası olur mu bana?

Daha hızlımı kas onarılır yani ve onarılınca ne oluyor?

Kasların onarımı, vücudun protein sentezi süreci ile gerçekleşir. Egzersiz sırasında oluşan mikro yırtıkların onarımı için vücut, proteinleri kullanarak yeni kas lifleri oluşturur. Bu nedenle, antrenman sonrasında yeterli miktarda protein almak, kasların etkili bir şekilde onarılması ve güçlenmesi için önemlidir.

Kreatin vücudunuz içerisinde enerji depolamanın farklı bir şekli. Ancak ürünün ne olduğu bilmeden satın almanız ve kullanmak istemeniz büyük cesaret. Vücudunuzda dehidratasyona sebep olabilir. Ürünün etkilerini, kas ve egzersiz performansına etkisinin ne olduğunu öğrenmeden kullanmanızı tavsiye etmem.

Antrenman öncesi eğer günlük protein alınırsa yine sorun olmuyor diye biliyorum.

Kas gelişimi için asıl önemil olan özelliği, üretilen ATP'yi, vücudun enerji kaynağını, arttırdığı için yüksek şiddetli egzersizlere katkıda bulunması. Buna ek olarak kaslarda birkaç kilo su tutuyor, bu da daha hacimli gözükmeni sağlıyor.

Halterciler ile yapılan derleme çalışmalar ile, düzenli keratin kullanımının, ağırlık kaldırma performansını %14, tek tekrar bench press performansını %43 artırdığı görülmüştür(12).

Güç artışının yanında patlayıcı kuvvet ve hız artışı yaşamak isteyen sporcular için de kreatin oldukça faydalı olacaktır, çünkü bu hedefleri olanların aradığı enerji sisteminin depolarını doldurur.

Antrenman öncesi eğer günlük protein alınırsa yine sorun olmuyor diye biliyorum.

Peki ben şimdi creatini suya koydum 1-2 gün beklese bir şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…