Creatin ne sıklıkla kullanılır?

EndoCryne

Hectopat
4 gündür günlük 5 gram creatin alıyorum. Belli bir süre sonra creatine ara vermem gerekiyor mu? Yoksa devamlı olarak günlük 5 gram almaya devam edeyim mi?

Yaklaşık 1.5-2 ay aralıksız kullanmaya gönül rahatlığıyla devam edin ardından 1 haftalık bir ara verip sonrasında tekrar almaya devam edebilirsiniz.

Uzun süreli kreatin kullanımı önemli ölçüde sağlık değerlerini değiştirmez. En dikkat edilmesi gereken nokta su tüketimini artırmak. Her gün hiç ara vermeden kullanabilirsiniz. Tavsiyem 6 ayda bir kan tahlili yaptırmanız ve kreatinin fonksiyonuna dikkat etmeniz. Dilerseniz 6 ayda 1 ay ara verilebilir.

5 gram alarak kullanmak istediğin kadar kullanabilirsin. Ara vermeye gerek yok, ara vermek biraz daha bu işi hard yapanların işi. Kreatin tüketirken su tüketiminizi arttırın kafi. Zaten 4 gün olmuş kullanalı, vücudunuzun haberi bile yok kreatinden. :D Depolarınızın dolması gerekiyor, dolunca vücut o kreatinin etkilerini almaya başlar.

kreatinin fonksiyonuna dikkat etmeniz.
Doktorlara kalsa kreatin kullanmak manyak zararlı, genç dinamik doktora denk gelmek zor.
O yüzden kan değerimi eskide kalmış bir doktora göstermekten kaçınırdım.

5 gram alarak kullanmak istediğin kadar kullanabilirsin. Ara vermeye gerek yok, ara vermek biraz daha bu işi hard yapanların işi. Kreatin tüketirken su tüketiminizi arttırın kafi. Zaten 4 gün olmuş kullanalı, vücudunuzun haberi bile yok kreatinden. :D Depolarınızın dolması gerekiyor, dolunca vücut o kreatinin etkilerini almaya başlar.
Uzun süreli kreatin kullanımı önemli ölçüde sağlık değerlerini değiştirmez. En dikkat edilmesi gereken nokta su tüketimini artırmak. Her gün hiç ara vermeden kullanabilirsiniz. Tavsiyem 6 ayda bir kan tahlili yaptırmanız ve kreatinin fonksiyonuna dikkat etmeniz. Dilerseniz 6 ayda 1 ay ara verilebilir.
günlük 5-6 litre su içiyorum sizce yeterlimi?

Evet böbrek fonksiyonlarında sıkıntı olmayan bireyler her gün kullanabilir. Kreatin takviyesinin son dönemde hafıza ve bilişel becerilere de iyi geldiğine dair araştırmalar var. Ben her gün alıyorum.
1 ay kullan 1 hafta ara ver yapan da var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı