Doktorlara kalsa kreatin kullanmak manyak zararlı, genç dinamik doktora denk gelmek zor.kreatinin fonksiyonuna dikkat etmeniz.
5 gram alarak kullanmak istediğin kadar kullanabilirsin. Ara vermeye gerek yok, ara vermek biraz daha bu işi hard yapanların işi. Kreatin tüketirken su tüketiminizi arttırın kafi. Zaten 4 gün olmuş kullanalı, vücudunuzun haberi bile yok kreatinden.Depolarınızın dolması gerekiyor, dolunca vücut o kreatinin etkilerini almaya başlar.
günlük 5-6 litre su içiyorum sizce yeterlimi?Uzun süreli kreatin kullanımı önemli ölçüde sağlık değerlerini değiştirmez. En dikkat edilmesi gereken nokta su tüketimini artırmak. Her gün hiç ara vermeden kullanabilirsiniz. Tavsiyem 6 ayda bir kan tahlili yaptırmanız ve kreatinin fonksiyonuna dikkat etmeniz. Dilerseniz 6 ayda 1 ay ara verilebilir.![]()
Long-term creatine supplementation does not significantly affect clinical markers of health in athletes - PubMed
Creatine has been reported to be an effective ergogenic aid for athletes. However, concerns have been raised regarding the long-term safety of creatine supplementation. This study examined the effects of long-term creatine supplementation on a 69-item panel of serum, whole blood, and urinary...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Fazlasıyla yeterli, içebiliyorsan da çok güzel.günlük 5-6 litre su içiyorum sizce yeterlimi?
5 6 litre su çok fazla 2.5, 3lt gayet yeterli bi miktar.günlük 5-6 litre su içiyorum sizce yeterlimi?
Evet böbrek fonksiyonlarında sıkıntı olmayan bireyler her gün kullanabilir. Kreatin takviyesinin son dönemde hafıza ve bilişel becerilere de iyi geldiğine dair araştırmalar var. Ben her gün alıyorum.Uzun süreli kreatin kullanımı önemli ölçüde sağlık değerlerini değiştirmez. En dikkat edilmesi gereken nokta su tüketimini artırmak. Her gün hiç ara vermeden kullanabilirsiniz. Tavsiyem 6 ayda bir kan tahlili yaptırmanız ve kreatinin fonksiyonuna dikkat etmeniz. Dilerseniz 6 ayda 1 ay ara verilebilir.![]()
Long-term creatine supplementation does not significantly affect clinical markers of health in athletes - PubMed
Creatine has been reported to be an effective ergogenic aid for athletes. However, concerns have been raised regarding the long-term safety of creatine supplementation. This study examined the effects of long-term creatine supplementation on a 69-item panel of serum, whole blood, and urinary...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
O kadarına gerek yok.günlük 5-6 litre su içiyorum sizce yeterlimi?
Ara vermeye gerek yok.4 gündür günlük 5 gram creatin alıyorum. Belli bir süre sonra creatine ara vermem gerekiyor mu? Yoksa devamlı olarak günlük 5 gram almaya devam edeyim mi?
Fazlası göz çıkarmaz 16 saate yaydıkça.5 6 litre su çok fazla 2.5, 3lt gayet yeterli bi miktar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.