Creatin önerisi

Ultimate020

Hectopat
2 creatin arasında kaldım. Hangisini almak daha mantıklı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-13-12-26-53-947_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-13-12-26-53-947_com.android.chrome.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2024-12-13-12-26-38-410_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-12-13-12-26-38-410_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 50
Hocam en uzun gidenini en fiyat performans olanını alın geçin çok önemi yok keratinde markanın. Tabii merdiven altı marka olmasın da öyle en çok satılana falan gerek yok.

Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat Hocam geçen günlerde bunu görmüştüm bu da iyi duruyor araştırmıştım geçen günlerde. Yorumları falan da iyi istersen bir bak. Bizzat kullanmadım bir şey diyemem fakat iyi duruyor.

Hocam en uzun gidenini en fiyat performans olanını alın geçin çok önemi yok keratinde markanın. Tabii merdiven altı marka olmasın da öyle en çok satılana falan gerek yok.

Kingsize Nutrition Creatine Powder 1000 Gr Aromasız - Kreatin Monohidrat hocam geçen günlerde bunu görmüştüm bu da iyi duruyor araştırmıştım geçen günlerde. Yorumları falan da iyi istersen bir bak. Bizzat kullanmadım bir şey diyemem fakat iyi duruyor.

Hocam bana 300 gramlik lazım king-sizeinda 1kgden aşağı satışı yok bir de kullandığın bir şey olsa daha sevinirim.

Ikiside merdiven alti değil ya

Bigjoy fiyatına göre çok iyi ama Hepsiburada'dan alıyorsunuz güvenli midir bilmiyorum.

Eğer Proteinocean'de 450TL'ye 300gr kreatin varsa alın. Ama protein oceandakinede bakın içinde kreatin harici hiçbir şey olmasın(vitamin, aroma, renklendirici vs)

Hocam bana 300 gramlik lazım king-sizeinda 1kgden aşağı satışı yok bir de kullandığın bir şey olsa daha sevinirim.

Ikiside merdiven alti değil ya
Ben yıllar önce Hardline creatine creapure kullandım o zamanlar cidden çok ucuzdu fiyat farkı yoktu öyle diğer markalarla pek o yüzden almıştım ama şimdi çok uçuk sanırım hardline ın fiyatları önermem o yüzden. Harici bir marka kullanmadım maalesef tavsiye veremiyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı