Creatin ve Gainer Nasıl Tüketilir?

Şahsen sadece creatin tükettim gainer çok bilgim yok tercih etmedim ama antreman öncesi 5 mg tüket ve mutlaka ne kadar su içiyorsan 2 katı içmeye çalış su tüketimi çok önemli creatinde antreman öncesi 5 mg çoğu kutuda 1 ölçektir yani kullanabilirsin her gün kullanmana çok gerek yok ben test etmiştim fark göremedim çok haftada 4 gün antreman yapıyorsan antreman öncesi kullanabilirsin yada sonrası

Şahsen sadece creatin tükettim gainer çok bilgim yok tercih etmedim ama antreman öncesi 5 mg tüket ve mutlaka ne kadar su içiyorsan 2 katı içmeye çalış su tüketimi çok önemli creatinde antreman öncesi 5 mg çoğu kutuda 1 ölçektir yani kullanabilirsin her gün kullanmana çok gerek yok ben test etmiştim fark göremedim çok haftada 4 gün antreman yapıyorsan antreman öncesi kullanabilirsin yada sonrası
Creatine her gün tüketilmeli tam etkisini görmek istiyorsanız. Ayda bir haftalık ara vs.'ye de gerek yok. Günlük 5g tüketilebilir. Ne zaman alındığıda önemli değil.

Tüketenler var elbette ama ben denedim bir fark olmadı günlükte tüketilir ama maddi durumunuz azsa çok alma durumunuz yoksa ara ara daha kullanışlı olabilir

Creatine - günün hangi zamanı içerisinde tükettiğin farketmiyor, her gün tüketilmeli, 5 gram.

Gainer - günlük kalori hedefine ulaşamadığın günlerde tüketmelisin. 1 ölçek minimum 400 kalori içeriyorsa, 2 ölçek minimum 800 kalori içerir. Tüketmen gereken miktar, eksik kalan kalorine göre değişir kaç ölçek alacağın sana bağlıdır. Ara öğün olarak tüketebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı