Creatin ve whey tavsiyesi

Whey ile creatin alacağım ama hangi markanın ürününü alsam bilemiyorum. Proteinocean'ın şu paketi var hem shakera da ihtiyacım var fiyatı da indirim kodu ile 850 lira oluyor ama bazıları Proteinocean'ın kötü olduğunu o yüzden ucuz olduğunu vb. söylüyor.

Whey ile creatin alacağım ama hangi markanın ürününü alsam bilemiyorum. Proteinocean'ın şu paketi var hem shakera da ihtiyacım var fiyatı da indirim kodu ile 850 lira oluyor ama bazıları Proteinocean'ın kötü olduğunu o yüzden ucuz olduğunu vb. söylüyor.

Alabilirsin sıkıntı yok. Hepsi aşağı yukarı aynı. Hepsini kullandım. Aroma kalitesi farkı falan oluyor sadece. Oda parayı fazla verdiğin için bir zahmet olsun.

Alabilirsin sıkıntı yok. Hepsi aşağı yukarı aynı. Hepsini kullandım. Aroma kalitesi farkı falan oluyor sadece. Oda parayı fazla verdiğin için bir zahmet olsun.

Peki hocam antrenman sonrası kas ağrıları için yapabileceğim ya da kullanabileceğim bir şey var mı? Dinlenme günlerinde bile kaslarım ağrıyor.

bence ocean alma servis hilesi var ve bcaa oranları çok düşük diğer markalara göre bi tık kalitesiz whey f/p açısından my supplement ve swiss bakabilirsiniz. Hiq den indirimli alabilirsiniz bilindikler haricinde ssn hepsinden ucuz onu da denicem bakalım. En bilinenler hardline bigjoy mysupplement supplementler ama oceandan almayın bence

Peki hocam antrenman sonrası kas ağrıları için yapabileceğim ya da kullanabileceğim bir şey var mı? Dinlenme günlerinde bile kaslarım ağrıyor.

Kas ağrısı geçmesi için yapacak fazla bir şey yok. Magnezyum alabilirsin. ZMA falan kullanabilirsin. Bunlar yorgunluğa, strese, kas ağrısına iyi gelebilir. Ama kullanmasanda olur. Muz falan ye.

Bence ocean alma servis hilesi var ve BCAA oranları çok düşük diğer markalara göre bir tık kalitesiz whey F/P açısından my supplement ve swiss bakabilirsiniz. HIQ'den indirimli alabilirsiniz bilindikler haricinde SSN hepsinden ucuz onu da deneyeceğim bakalım. En bilinenler Hardline bigjoy mysupplement supplementler ama oceandan almayın bence.

Bu serbis hilesi ve içindekilerinin düşük olması falan çok etki eder mi? Çünkü 800 liraya hem shaker hem 400 gr whey hem de 120 gr bca ve kreatin çok iyi gibi zaten başlayalı 1 hafta oldu.

Bu serbis hilesi ve içindekilerinin düşük olması falan çok etki eder mi? Çünkü 800 liraya hem shaker hem 400 gr whey hem de 120 gr bca ve kreatin çok iyi gibi zaten başlayalı 1 hafta oldu.
sanki çok fazla servis var çok uzun ömürlüymüş gibi servis gramajı düşürüyor ayrıca oceanın bcaa sı falan çok aşırı düşük bu bile çok etkiliyor uzun vadede deneyimledim amino profili de önemli her toz aynı değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı