Creatine önerisi

• Konuyu başlatan Shouz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 166

Shouz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Üç aydır devamlı spor yapıyorum ve creatine almayı düşünüyorum, önerilir mi? Önerirseniz hangi marka önerirsiniz?
Bütçe çok önemli değil.

Protein ocn alabilirsin ben şu anda Hardline markasını kullanıyorum gayet memnunum fiyat olarak da uygun ayrıca bigjoy markası olabilir hala devam ediyorsa büyük kasım indirimi vardı orada da.

Üç aydır devamlı spor yapıyorum ve creatine almayı düşünüyorum, önerilir mi? Önerirseniz hangi marka önerirsiniz?
Bütçe çok önemli değil.

Kreatin için marka çok mühim değil. Kreatin Monohidrat yazan bir şey al direkt. Instagram'da sürekli HIQ falan öven TAYT10 arkadaşları da çok dinleme.

Bütçe çok önemli değil.

Salondaki abi tonla paramı alıp kalitesiz marka vermişti bana. Swiss nutrition kreatin monohidrat kullandım bir süre. Üstelik üründe spordan 1 saat önce alınırsa pre workout etkisi yaratır diyordu o olay da yalan ancak o zaman inanıp gaza gelince ağırlıklarım artmıştı. Kreatin suyla karışmıyordu bile çok kötüydü o marka dışındakilere bak.

Bütçe çok önemli değil.

Piyasada isim yapmış markalardan istediğini alabilirsin, creatine için marka pek önemli değil (merdiven altı un üreten markalar değil) kendim hem HIQ hem ocean kullandım ikisini de öneririm.

Bütçe çok önemli değil.

Kreatin monohidrat yazan bilindik herhangi bir markanınkini kullanabilirsin. Proteinocn günlük dozu 3G iken diğer markalarınki 5G. Önemli olan her gün mutlaka kullanman en azından 1. ayın sonunda anca etki gösterir. 5G dünyada kabul gören bir doz. 3G ise halen iş görür ve daha güvenli. İki dozda iyi ama tek önerim sabah saatlerinde içki akşama kadar yeterince su içebil. Günde en az 2-2, 5 litre su içmeyeceksen hiç başlama. Bu arada faydasını kesin görürsün 6 ay kullan 3-5 ay dinlen. Kolay gelsin.

Protein ocean sunset california aromalıyı kullanıyorum bayağı beğendim deneyebilirsin öncesinde de limonluyu kullanıyordum bu damak tadıma daha iyi oturdu şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı