Creative A350 2+1 Ses Sisteminde Subwoofer Nereye Konulur?

Masa altına koymanda sakınca yok, seste bir sorun olmaz. Ekolayzer ayarını ve Bass ayarını düzgün yapman gerektiğini de hatırlatalım tabi.
Masa yanakları ile dip dibe koyma ki titreşimden dolayı istenmeyen sesler oluşmasın.
Ben de zaten masanın altında kullanıyorum Subwoofer'ımı, sorun olmuyor.
 
İnanılmaz genel bir soru oldu inan ki :) Evde kalite isteği gütmeden, belirli bir dB sesin üzerinde beklentisi olmayan kişiler için ideal bir sistem.
Ancak böyle bir sistemde tüm frekansları zaten alamazsınız iyi bir biçimde. Giriş seviyesi bir 2+1 sistem kısacası.

Ne kadar ekmek o kadar para, kalitesi ses ucuza duyulmuyor maalesef :) Ne kadar üst seviye ses sistemlerini işitirsen o kadar kalitesiz gelir giriş seviyesi sistemler, yoksa kötü bir ses sistemi değil yani işini görür diye düşünüyorum fazlasıyla. Ses konusu biraz muammalı :)
 
Bana soru sormanız beni rahatsız etmez, buradaki bunca insan bu yüzden var :)

Bass ayarını çok açman düşük frekans sesler veren hoparlörün patlamasına neden olmaz ancak çok da sağlıklı bir hareket olmaz ayarı sonuna kadar açmak.
Sonuçta üst seviye bir ses sistemi değil, çok zorlarsan belki bir sorun yaşatabilir, kesinlikle var yani böyle bir ihtimal.

Kaliteli ses ile kuru gümbürtü farklı şeylerdir. Sesi en kaliteli şekilde nasıl alıyorsan o ayarda kalmalıdır, ne çok az ne de çok fazla.
Bass ayarını çok kısarsan düşük frekans sesleri alamazsın, hoş olmaz. Çok açarsan da yüksek frekans sesler boğulur, düşük frekans sesleri bile olması gerektiği gibi alamazsın, iyice kuru gümbürtüye dönüşür kısacası ses.

Yapman gereken ayarı ortalarda tutmaktır, temiz bir ses elde etmektir, düşük - orta - yüksek frekans sesleri ayarınca duyabilmeye çalışmaktır.
Ben orta seviyede kullanıyorum, komşularımı da rahatsız etmek istemem zaten.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı