Creative A500 bilgisayara nasıl bağlanır?

gemiciadam

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2014
Mesajlar
1.911
Çözümler
1
Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar dostlar, B450M Mortar Max anakart kullanıyorum. Sanırım Windows 10'un kendi yüklediği ses driverı mevcut. High definetion yazıyor. Denetim Masası'ndan ses yapılandırmasında 5.1 ses seçiyorum. Sına deyince bağadığım 4 kabin ve subwooferdan ses veriyor. Fakat müzik çalınca ses gelmiyor. Bir de 3 adet jak var. Ben stereo mod kullanırken yeşil jak yeterli oluyor sanırım 2'sinden ses geliyor zaten ama 3 adet jakı da takınca ses müzik olarak değil sadece sına da geliyor. O jakların renkleri turuncu ve siyah. Anakartım da arkada 6 jak çıkışı var. 4 kabini birden kullanamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sına deyince geliyorsa bağlantı doğrudur. Her videoda veya ses dosyasında 5.1 desteği olmayabilir.
 
YouTube üzerinden de her yerde olmayabilir. Logitech Z506 kullandım. Bende de öyleydi. Sına deyince ses geliyor ve çoğu yerde ise gelmiyordu.
 
YouTube üzerinden de her yerde olmayabilir. Logitech Z506 kullandım. Bende de öyleydi. Sına deyince ses geliyor ve çoğu yerde ise gelmiyordu.
Anladım hocam. Yani benim açtığım sesler 2 kabin için diyorsun. 5.1 şeklinde kullanmamın bir yolu hiç yok mu ? Bilgisayarlarda kabin bağlayan arkadaşlarım hep bütün kabinlerden ses geliyordu. Birde saran ses veya 4 kabin ses modu var o yapılandırda onlarda da ses gelmiyor sınada geliyor.
 
Kaldırabilirsiniz hocam. Daha iyi olur.
 
3 jakı tek jak yapan bir aparat var ben onu kullanıyorum. O şekilde hepsinden ses alabildim.
 
@AirLife o zaman da çok güzel bir ses olmuyor. Hepsinin değerleri farklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı