Elektronik Creative Aurvana sepette 331 TL

Elimde Moondrop Dawn Pro Dac/Amp var onla Black shark V2X'ten daha iyi ses verir mi?

Uygun fiyatlı bir şey. CX31993 tip C için 3.5mm. Bu çipli herhangi bir DAC bakabilirsin. AliExpress'de Max vergi dahil 700 TL'ye bulunabiliyor.
CX31993 fiyatları o kadar uçtu mu. 6 ay önce 150TL'ye aldım ben Aliexpress'den. 700TL'ye alınacak bir şey değil Apple'ın Type-C DAC'ini alırsın 300TL'ye.

Hocam o çipli ses kartından ben de aldım, nasıldır memnun musunuz ? IEM kulaklık kullancağım onunla beraber.
Ben Crinacle Zero Blue ile kullanıyorum ve anakartımın ses yongasına göre (S1220-A B450-F Rog Strix) ses seviyesi %30 arttı önerebilirim ama fiyatına göre konuşmamız gerek. Maksimum 350-400 verilir.

Elimde Moondrop Dawn Pro Dac/Amp var onla Black shark V2X'ten daha iyi ses verir mi?
Vermez. O kadar da kaliteli bir sesi yok. Fiyatına göre iyi evet ama 1500-2000 liralık kulaklıklarla aşık atamaz. Her ne kadar Razer oyuncu kulaklığı olsa da. Fiyatına göre verdiği ses çok iyi ama çok fazla kulaklığı olan biriyseniz bunu dolaptan çıkartıp kullanmazsınız. Çok güzel bir hediye olur ya da hiç kulaklığınız yoktur bütçeniz azdır o zaman harika bir seçim.

CX31993 fiyatları o kadar uçtu mu? 6 ay önce 150TL'ye aldım ben AliExpress'ten. 700TL'ye alınacak bir şey değil Apple'ın Type-C DAC'ini alırsın 300TL'ye.

Ben Crinacle Zero Blue ile kullanıyorum ve anakartımın ses yongasına göre (S1220-A B450-F ROG Strix) ses seviyesi %30 arttı önerebilirim ama fiyatına göre konuşmamız gerek. Maksimum 350-400 verilir.

Biraz araştırma yaptım Android de 1V yerine 0.5v bu ondan biraz sıkıntı Apple. Kablosuda uzun vade götürmeyecegi kesin. Yİne AliExpress'de biraz dolaşınca vergi dahil 340 TL'ye CX31993 DAC'lar bulunabiliyor. Ben yine de CX tercih ederdim.

Hocam o çipli ses kartından ben de aldım, nasıldır memnun musunuz? IEM kulaklık kullancağım onunla beraber.

Ben çok memnunum birçok IEM kulaklıgıma laptop ses kartına göre seviye atlatıgını söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı