Creative SB0460 PCI ses kartı BIOSTAR B550MH anakarta nasıl takılır?

Mor Tosbağa

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Metalurji ve Malzeme Mühendisi
Merhaba, elimde Creative SB0460 ses kartı var. Bunu BIOSTAR B550mh anakartıma takmak istiyorum ancak, PCI slotunda ekran kartım takılı. Çevirici yardımıyla M.2 slotuna takabilir miyim?

1633479141758.png

1633479089033.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, dediğiniz kart PCI zaten. PCI Express değil. Belki dönüştürücü bulunabilir fakat Windows 10 için sürücü sıkıntısı olur. Bu sebeple masrafa girmenizi tavsiye etmem.

Merhaba, ses kartının win10 desteği olduğunu, ve kullanan kişilerin sorun olmadan kullanabildiğini okudum. Sormak istediğim; Nasıl bir çevirici almam gerektiği ve hangi slota takabileceğim.

Anladım hocam. Linkteki gibi bir adaptör ile kullanabilirsiniz. Destek konusu ise size kalmış. Anakarta bulana PCI Express X1 slotona takabilirsiniz.
1633510844069.png

Peki, kırmızı ile işaretlediğim yerler mi olacak ?
Ayrıca, attığınız ürün ile ses kartının girişleri uyumsuz gibi geldi bana. Daha doğrusu soldaki kısım boşta mı kalacak ?
Son olarak, Bu ürünü de kullanabilir miyim ?
1633511011235.png

1633511045991.png

Güncel.

Son düzenleme:
İşaretli yerler doğru. Girişleri de uyumlu. Bu PCI bir kart hocam. PCI Express değil.

Evet hocam. Benim attığım ile aynı işi görür.

IMG_7649.jpg

Tekrar merhaba, ürünün soketi uymadı. Ne yapabilirim? Ya da bunu iade edip hangi ürünü almalıyım ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı