Creative Sound Blaster Zx ses kartı Windows 11'de sorunsuz çalışır mı?

SmokeS

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Samsun
Daha fazla  
Arkadaşlar, yakın zamanda elime Creative marka ses kartı geçecek. Merak ettiğim bu kartı Windows 11 ile kullanan var mı? Herhangi bir sorun yaşayan var mı? Bilgilendirirse sevinirm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model önemli. Creative SB X-fi ses kartı kullanıyorum. Windows 7'den sonra doğru düzgün driver çıkarmadılar ve w10 diye çıkardıkları driver'da kontrol paneli ayarların hiç biri yoktu. Dümdüz bir ara kablo oldu resmen... Zor yollardan korsan driver aramak istiyorsan al kullan :) Creative driver konusunda kartlarını tamamen yok sayıyorlar. w11'e geçmeme sebeplerimin başında bu konu geliyor.
Düzgün çalışan yeşil işaretlediğim ile bozuk olan kırmızı işaretlediğim driver'ları modifiye edip paylaşan bir kullanıcı vardı. Hala o setup elden ele dolaşır. Kaybedersen kart çöp. (zaten resimdeki tarihlerden anlarsın gösterdikleri desteği)

Edit : Maalesef resim yüklerken sürekli hata alıyorum.

Son düzenleme:
Hocam Zx kart şu an mükemmel çalışıyor diyebilirim. Creative Windows 11 desteği belli kartlarda veriyor. X-Fi da kullandım Daniel Kawakami driverı ile o da gayet güzel çalışıyordu. Ancak son güncelleme sonra kart tepki vermemeye başladı ben de satıp zx aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı