Creators update'den sonra CS GO'da şöyle bir durum vuku bulmaya başladı: "Oyun açıldıktan sonra ALT+TAB vb. tuş kombinasyonları ile oyunu aşağı inmiyor. Örneğin alt TAB yaptım. Oyun ekranında kitlenip kalıyor. Fan devri düşüyor. Diğer tuş kombinasyonlarını da denedim hiçbir hareket olmuyor. Ancak elektriği kesip yeniden başlatmalıyım ki bilgisayarı kullanabileyim. Steam'den dosyaların bütünlüğünü doğruladım kaç defa, düzelmedi. Windows güncellemeleri yapıldı. Sürücüler güncel. Araştırdım fakat böyle bir konuya rast gelmedim.
İşin acayip tarafı Age of Empires' da, Battlefield 1'de denedim oyun aşağı iniyor. Sadece CS GO'da bu sorun var. Çözüm için fikri olan ya da konuyla ilgili düşüncesini belirtmek isteyenlere teşekkür ederim.
Bende PB yani PointBlank oynarken oluyor. Fakat benim sorun biraz farklı. Sadece ALT+TAB yapınca, masaüstüne döner gibi oluyor ve oyuna tekrar dönüyor.
Eğer masaüstüne döneceksen, Windows tuşunu kullanabilirsin.
Alakası yok! Tamamen oyuna özel bir durum. Ben kendim kullanıyorum, arkdaşlarım da kullanıyor. CS-GO'da bizde o sorunu yaşıyoruz. Diğer oyunlarda olmuyor.
Dönemem maalesef. Çünkü SSD'de yer açılsın diye eski sürümü sildim. Diğer arkadaşların dediği gibi düşünüyorum. Umarım çok kişi yaşar bu sorunu. Öyle olursa Valve çözecektir. Yoksa kendi çaremi bulmak durumunda kalacağım.
O Creators Update`in genel sorunu, overwatch, vb. baska oyunlardada oluyor. Bendede oluyor aynısı o yüzden, ya kenarsız pencereli oynuyorum yada kenarlı pencereli. Onu fixlenmesini bekle windows updatelerle veya steam updateleriyle.