Creators Update CS:GO Alt+Tab Yapınca Kitlenme Sorunu

O Creators Update`in genel sorunu, overwatch, vb. baska oyunlardada oluyor. Bendede oluyor aynısı o yüzden, ya kenarsız pencereli oynuyorum yada kenarlı pencereli. Onu fixlenmesini bekle windows updatelerle veya steam updateleriyle.
Muhtemelen öyle. Çünkü araştırıyorum bu sorunu yaşayan yok. Kendim bir iki deneme yapıyorum olmuyor. Ya Steam çözecek ya da Microsoft çözecek.

Bende PB yani PointBlank oynarken oluyor. Fakat benim sorun biraz farklı. Sadece ALT+TAB yapınca, masaüstüne döner gibi oluyor ve oyuna tekrar dönüyor.
Eğer masaüstüne döneceksen, Windows tuşunu kullanabilirsin.
O problemin nedeni arka planda başka açık bir uygulama bulunmaması, Windows 8.1 ve eski sürümlerde Alt+Tab yaptığında orada Masaüstü penceresine geçme hakkında olurdu ancak Windows 10'da orası gözükmüyor ve sende arka planda başka açık bir yer yoksa (Google Chrome gibi veya bir klasör.) ALT+TAB'da geçecek bir yer bulamadığı için aşağı almaz ama Windows tuşuna bastığında alır. Sen arkada herhangi bir klasörü açık tutarsan ALT+TAB yapabilirsin.

Aynen aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi masaüstü seçeneği yok.
masaüstü alttab.png

O problemin nedeni arka planda başka açık bir uygulama bulunmaması, Windows 8.1 ve eski sürümlerde Alt+Tab yaptığında orada Masaüstü penceresine geçme hakkında olurdu ancak Windows 10'da orası gözükmüyor ve sende arka planda başka açık bir yer yoksa (Google Chrome gibi veya bir klasör.) ALT+TAB'da geçecek bir yer bulamadığı için aşağı almaz ama Windows tuşuna bastığında alır. Sen arkada herhangi bir klasörü açık tutarsan ALT+TAB yapabilirsin.

Eki Görüntüle 227089
Usta söylediklerini anladım. Fakat öyle değil. Örnek vereyim: "SLAM uygulamasını açtım. Sonra CS:GO'yu açtım. Oyuna girdim. SLAM'ı aktif edip oyunda müzik açayım diyorum. Fakat ALT+TAB yapınca oyun ekranında kilitlenip kalıyor." Arkada sadece SLAM da değil. Steam açık, klasör açık, denemek için ekstradan not defteri, media player vs açık. Fakat gene de kitleniyor.

Eki Görüntüle 227089
Dostum, onu bende biliyorum. Emin ol. Daha çok bilgim var. Arkadaşın anlıyabileceği ve uygulayabileceği kolay bir sistem önerdim.

Yine de sağ olasın.

Dostum, onu bende biliyorum. Emin ol. Daha çok bilgim var. Arkadaşın anlıyabileceği ve uygulayabileceği kolay bir sistem önerdim.

Yine de sağ olasın.
Usta, ben de senin lisede Anadolu Teknik mezunuyum. Üstüne de bilişim teknolojileri öğretmenliğinden yeni mezunum. Yani dert etme teknik detayı az çok anlarız :)

Usta, ben de senin lisede Anadolu Teknik mezunuyum. Üstüne de bilişim teknolojileri öğretmenliğinden yeni mezunum. Yani dert etme teknik detayı az çok anlarız :)
Doğrudur. Fakat ben tecrübelerime dayanarak söyledim. Senin söylediğine de katılıyorum. Önemli olan burada ben değil, konu sahibi arkadaş. Dediğinizi zaten ben biliyorum. Sadece eski sürüme dönülmemesini, güncel kalmasını önerdim. @Recep Baltaş 'ın bir sözü var;
"Güncel kalmak iyidir."

Son düzenleme:
Windows güncellemesini bugün bende yaptım bilgisayarımda yavaşlamada başladı CS:GO daki alt+tab problemi bende de başladı ve oyunlarda FPS düşüşleri oluyor. Yeni güncelleme de belki düzeltirler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı