Creators Update Sonrası Kasma Sorunu

Velicabn

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2016
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Size de bu resimdekiler gibi gizlilik ayarı gelirse yapın ve Creators Update hemen gelcek bilgisayara. Ama bir sorum olacak; ben yükledim fakat kasma, donma vb. olaylar oldu, ben de geri döndüm, şimdi ise bügün format attım, yüklesem geri düzelir mi onlar?

g.png
h.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum maalesef Windows 10 1703 sürümünde bazı sorunlar var ben 7 8 defa sıfır kurulum yaptım 1703 sürümüne fakat gerek oyunlarda gerek masaüstü işlemlerinde donma kasılma fps düşüşü yaşadım o sebeple 1607 sürümüne elimdeki önceden Microsoft sitesinden indirmiş olduğum imaj dosyasıyla dönüş yaptım. Sana tavsiyem bu sorunların çözümü olan 1703 sürümüne güncelleme gelmeden geçme çünkü güncellemede giderilmesi gereken sorunlar var.
 
Ben direk Microsoft'un sitesinden indirmistim zatem lisansım olduğu için kurulumu yapabildim. Ama su an Microsoft'un sitesinden 1607 sürümü indirmeye açık mıdır bilmiyorum.
 
Versiyon 1703'ü kurduktan sonra performans düşmesi gibi bir problem yaşamıyoruım ancak bazen sistemi ilk boot ettiğimde düzgün açılmıyor. Kurulumu sıfırdan yapmayıp mevcut sürümü yükselterek için yaptığımdan olabilir diye düşünüyorum. Boş bir zamanımda yeni sürüm ile sıfırdan kurulum yaparak yeniden deneyeceğim.
 
Dostlar 1703 sürümü bazı sistemlerde sorun olabilir bazılarında olmayabilir. Yine de güncel olmak daha iyidir. Sıfırdan temiz Windows 10 kurulumu yapın. Gelen güncellemeyi kurun(15063.138). Ben kullanıyorum gayet memnunum.
 
Benim bilgisayara da hep geliyor "en yeni Windows özellik güncelleştirmesi geldi" diye sürekli erteliyorum yeniden başlatırsam bu sorunlar bende de çıkabilir diye korkuyorum :kararsız:
Screenshot_1.png

Bilgisayarı 2-3 haftadır kapatmadım, beklemeye alıyorum. Sürekli çıkan güncelleme hatırlatıcısına "ertele" diyorum bunu geri almanın bir yolu yok mudur?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı