Epic Games Credit Card declined hatası

Daha fazla  
Epic Games kartım ile alışveriş yapamıyorum credit Card declined hatası alıyorum sürekli. Kartta bir sorun yok bankam ile görüştüm Epic Games ile olabilir dediler. Fortnite'de tayfa almaya çalıştığımda bu hatayı gördüm ilk. Daha önce böyle bir sorun yaşayan olduysa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Epic Games kartım ile alışveriş yapamıyorum credit Card declined hatası alıyorum sürekli. Kartta bir sorun yok bankam ile görüştüm Epic Games ile olabilir dediler. Fortnite'de tayfa almaya çalıştığımda bu hatayı gördüm ilk. Daha önce böyle bir sorun yaşayan olduysa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
paparadan sanal kart açıp oraya para atın.

Ben Epic Games'te genelde Nays ile alıyorum deneyin isterseniz.

Çözüm buldunuz mu? Aynı sorunu yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bazıları 1-2 hafta bekledikten sonra düzelir ya da düzeldi diyenler var. Ben de bekliyorum hala, elimden gelen tek şey bu. Bu hata ile uğraşmakla sıkıldım. Olursa olur, olmaz ise de daha fazla uğraşmayacağım sanırım.

Aynısı bana da söylendi1, 2 hafta bekle düzelmedi Epic Games desteğe yazdım sürekli olarak botlar dönüyor gecmiş olsun hocam aynı sorun bende devam ediyor ama sanırım kendiliğinden düzeliyormuş bende daha düzelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı