Criterion Yapımı Need For Speed Bu Yıl İçerisinde Çıkacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Criterion Need for Speed

Criterion Games imzası taşıyacak olan yeni Need for Speed oyununun 2022 içerisinde piyasaya sürüleceği iddia edildi. Orijinal Need for Speed yaratıcısı Criterion Games’in 2020 yılında seriye geri döneceği duyurulmuş ve 2021’de ise stüdyonun Battlefield 2042’ye destek olmak için Need for Speed projesini beklemeye aldığı söylenmişti. GrubbSnax, programının en son bölümünde içeriden birisi olan Jeff Grubb […]

Devamı: Criterion Yapımı Need For Speed Bu Yıl İçerisinde Çıkacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Criterion yapımı NFS:MW 2012 pek iyi değildi sanki, zihnimde öyle bir izlenim kalmış. Umarım bu kez güzel bir şey ortaya çıkarırlar.
Garip bir şekilde ben beğenmiştim. Evet sığ bir oyun mekanik olarak ancak arcade olarak güzeldi.

İki seçenekleri var:

1- Underground 2'yi çok iyi yansıtabilen yeni bir oyun.
2- Most Wanted 2005'i çok iyi yansıtabilen yeni bir oyun.

Need for Speed kitlesi bu iki oyundan birinin günümüz versiyonunu bekliyor.

İki seçenekleri var:

1- Underground 2'yi çok iyi yansıtabilen yeni bir oyun.
2- Most Wanted 2005'i çok iyi yansıtabilen yeni bir oyun.

Need for Speed kitlesi bu iki oyundan birinin günümüz versiyonunu bekliyor.

Need for Speed serisinin asıl olayı hikayeyi gerçek kişilerin oynadığı gerçek çekimler ile anlatmasıydı bizi olaya iyi sokuyordu. Bunu en son Need for Speed 2015-2016 da yaptılar onda da belli fiziklerin sakat olmasından çok hastası olmadı. Ben çok beğenmiştim oyunu fizik sorunlarını çok görmeden. Daha iyisini yapsalar iyi olur ama gene gidip saçma animasyondan berbat hikayeler bağlanamadığımız karakterler. Zaten hikaye yok ise NFS serisi bir hiç.

Criterion yapımı NFS:MW 2012 pek iyi değildi sanki, zihnimde öyle bir izlenim kalmış. Umarım bu kez güzel bir şey ortaya çıkarırlar.
Tepeden çabuk bitmesi bastırıldığı için çıkan yarım bir oyundu o. En basit örneği mesela manuel vitesin olmaması. Yoksa potansiyeli çok iyiydi, grafikleri ve araç sesleri muhteşemdi.

Mekanikleri biraz garipti ama atmosfer ve grafikle 2012 için çok iyiydi. Bence yine güzel bir şey çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı