Critical OPS emülatörde çalışmıyor

Hocam son olarak rehberimle USB'ye android kurarak deneyebilirsiniz.
Ama neden olmuyor halen anlamış değilim. Garip.
Maalesef usb 3.0 flaşım yok. Yine de teşekkürler.
 
Ban yenildiğini duydum ancak ban yesem bile birazcık oynamak istiyordum. Bir de kimse oynayamasa tamam da oynayabilenler varmış.

Evet tüm emülatörlerde Play Store'dan yük
Ban yenildiğini duydum ancak ban yesem bile birazcık oynamak istiyordum. Bir de kimse oynayamasa tamam da oynayabilenler varmış.

Evet tüm emülatörlerde Play Store'dan yüklüyorum.
bende hangi emilatörü indirsem hepsinde direk biyere bile tıklamadan kalıcı ban yiyom (bluestacks - nox player - ld player)
 
Arkadaşlar hangi emülatörü kullanırsam kullanayım, oyunu yükleyip açmaya çalıştığımda "geçersiz uygulama. Lütfen oyunu marketten tekrar yükleyin." yazıyor. BlueStacks'den tutun Nox'a, ld Player'dan tutun MEmu'ya hepsini denedim ancak sonuç hepsinde aynı. Ama indirmek için YouTube'dan videolar izlerken yorumlarda yakın zamanda oynadığına dair yazılmış yorumlar gördüm. Eğer oynayabilen ya da nasıl oynanabileceğini bilen varsa nasıl oynayabileceğimi açıklarsa sevinirim. Uzun zamandır oynamaya çalışıyorum.

Hiç uğraşma 2 eldivenli, 3bıçaklı hesabım 5 sn emülatör girdim diye ban yedi. Yetkililerle konuştum açmadılar.
 
Yaklaşık 1 veya 2 yıl önce oldu bu olay. Emulatorden oynayanlar kolayca hile açabildiği için emulatorden oynamayı kaldırmışlardı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı