ozcard Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Eskiden critical opsu Nox Player'den rahat oynardım. Artık Nox Player ve Blue stacks gibi emulatorlerde oyun oynanmayacak kadar kasıyor. Grafik kalitesini düşürdüm, Nox için en iyi ayarları yaptım hiçbir şey fayda etmedi çözümü var mı bu durumun?
Eskiden critical opsu Nox Player'den rahat oynardım. Artık Nox Player ve Blue stacks gibi emulatorlerde oyun oynanmayacak kadar kasıyor. Grafik kalitesini düşürdüm, Nox için en iyi ayarları yaptım hiçbir şey fayda etmedi çözümü var mı bu durumun?
azzcnbyrktr1 Picopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 131 Yer Atlanta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Marangoz 24 Ocak 2021 #11 ozcard dedi: Emülatöre 4 GB RAM veriyorum Genişletmek için tıkla... Tamam işte, Mobil oyun diye küçümsemeyin ben 6 GB RAM verdiğim zamanlarda Pubg Mobile 50 fps veriyordu. Artı 0 Eksi
ozcard dedi: Emülatöre 4 GB RAM veriyorum Genişletmek için tıkla... Tamam işte, Mobil oyun diye küçümsemeyin ben 6 GB RAM verdiğim zamanlarda Pubg Mobile 50 fps veriyordu.
vDangerousBoy Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #12 Critical Ops'u emülatörden oynamamalısın bence. Yasaklandı çünkü. Ban yiyebilirsin. Artı 0 Eksi