Critical Ops Nasıldır?

Critical ops ölmüş evet, 2 senenin ardından girdim. Hayatımda oynadığım en akıcı C-ops performansını aldım ama oyun vasat, yeni başlayanlar mı dersiniz, saçma sapan modlar mı?..

Nereden tutsak elimizde kalıyor.

Oynamaya değmez bence zaman kaybı oyunu nerdeyse ilk çıktığından beri oynuyorum ancak şuan öyle bir kanser kitlesi olduki imha atarken bile kanser olmadan çıkarmıyorsun. Elini bile sürmemeni öneriyorum.

Benim hesabımda bir ton skin bıçak vs. vardı elmas 1 elmas 2 takılıyordum ama bıraktım sebebi toxic kitle.

2015 te başladığım oyun ancak artık oynamıyorum . Eski Critical Ops tadı yok oyunda . Sanki vasat bir oyun oynuyorsun gibi geliyor . Artık çok uzun aralıklarla silip yüklüyorum bir umutla ama nafile . Artık Critical Ops da çok fazla yeni başlayan var önceden bile böyle insanlar mutluydu bu oyunda . Heyecan vardı ancak maalesef ki her şeyin bir sonu var . Critical Ops şuan batan bir gemi . İçeri sürekli su alıyor ancak oyun yetkilileri suyu dışarı atmak yerine su alsın diye delikler açıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…