Critical Ops Nasıldır?

Critical Ops, mobil CS gibi 10-15 tane haritası var. Silahlar falan güzel, Zula'dan daha iyi online falan. TR serverları fazla çökmüyor, oyun ping kaldırma sistemine sahip. Benim puanım 10/10.
Rank sistemli imha, ölüm maçı, silah oyunu ve normal imhaya sahip bir oyun. Siz de oynayın bence. P2W fazla yok hatta P2W olan şey sadece skin ve bıçak. Bıçak da kasa ile çıkıyor, para ile silah alınmıyor.
Oynamaya değmez bence zaman kaybı oyunu nerdeyse ilk çıktığından beri oynuyorum ancak şuan öyle bir kanser kitlesi olduki imha atarken bile kanser olmadan çıkarmıyorsun. Elini bile sürmemeni öneriyorum.
 
2015 te başladığım oyun ancak artık oynamıyorum . Eski Critical Ops tadı yok oyunda . Sanki vasat bir oyun oynuyorsun gibi geliyor . Artık çok uzun aralıklarla silip yüklüyorum bir umutla ama nafile . Artık Critical Ops da çok fazla yeni başlayan var önceden bile böyle insanlar mutluydu bu oyunda . Heyecan vardı ancak maalesef ki her şeyin bir sonu var . Critical Ops şuan batan bir gemi . İçeri sürekli su alıyor ancak oyun yetkilileri suyu dışarı atmak yerine su alsın diye delikler açıyor .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı